Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Lancyr aansprakelijkheidsverzekering

De Lancyr aansprakelijkheidsverzekering vergoedt de schade/ het letsel bij iemand anders als je dit per ongeluk aanbrengt. Je bent verzekerd binnen Nederland en ook in het buitenland. Wat deze verzekering wel en niet dekt staat in de polisvoorwaarden van de verzekeraar.

Wat is verzekerd?

Jij
Partner
Kinderen
Huisdieren
Logés
Huispersoneel
Vrienden(dienst)

Niet verzekerd:
Schade aangericht met opzet
Schade door motorrijtuigen met onbevoegde bestuurder
Schade door wapens
Schade veroorzaakt door een bedrijfsmatige activiteit
Schade aan spullen van iemand die op hetzelfde adres woonachtig is ( zoals een gezinslid)

Eigen risico
Bij Lancyr heb je standaard een eigen risico van €90,-. Er kan wel na aanvraag gekozen worden voor een hogere eigen risico. Dit wordt gedaan zodat je korting krijgt op je premie. Er wordt dan wel minder schade uitgekeerd.

Voor hoeveel verzekerd?
Er wordt bij Lancyr voor de meest gekozen dekking geboden zodat jij geen enkel gedoe hebt en snel een verzekering kan afsluiten. Je ben standaard per gebeurtenis verzekerd tot een bedrag van €2.500.000. Je kan dit later ook nog aanpassen naar €1.250.000. Na het aanpassen krijg je een premiekorting van 12,5%.

Wil je meer weten over de aansprakelijkheidsverzekering bij Lancyr ga dan naar de site van Lancyr.

Vergelijk Aansprakelijkheidsverzekering
Op verzekering.nl kan je gemakkelijk vergelijken van het diverse aanbod aan Aansprakelijkheidsverzekeringen. Er is een groot aanbod aan verzekeraars om zo een Aansprakelijkheidsverzekering te vinden die het beste op je behoeften aansluit. Er wordt hier gekeken naar jouw wensen en persoonlijke situatie.

Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met jou willen delen. Je kan deze verzekering dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kan je zien welke verzekeringen je wel via ons af kunt sluiten.

Vergelijk verzekering


© copyright