Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Bewuzt zorgverzekering

Bewuzt zorgverzekering

Met de zorgverzekering van Bewuzt ben je verzekerd voor de meest voorkomende zorg. De Bewuzt zorgverzekering is de perfecte optie als jij je goed wilt laten verzekeren tegen hoge zorgkosten die meestal gepaard gaan met medische behandelingen. Bij Bewuzt heb je naast een basisverzekering ook de mogelijkheid om jouw basispakket met 3 aanvullende dekkingen uit te breiden, zodat je een zorgverzekering kan afsluiten die goed aansluit op jouw situatie. Mocht je nog niet bekend zijn met Bewuzt, geen zorgen. Bewust is een onderdeel van VGZ.

Vergelijk zorgverzekeringen

Basisverzekering van Bewuzt

Voor iedere inwoner van 18 jaar of ouder van Nederland is de basisverzekering verplicht. Jaarlijks bepaalt de overheid welke zorg je vergoed krijgt via de basisverzekering. De basisverzekering die Bewuzt aanbiedt is een naturaverzekering. Je bent verzekerd voor een aantal zaken:

  • Huisartsbezoek
  • Verblijf en behandeling in het ziekenhuis
  • Specialistische zorg
  • Medicijnen
  • Tandartszorg tot 18 jaar
  • Fysiotherapie bij een chronische aandoening

Aanvullende verzekeringen van Bewuzt

Als je een aanvullende verzekering van Bewuzt hebt dan ben je voor meer zorg verzekerd. Je bent voor zorg verzekerd die het basispakket niet vergoed. Bij Bewuzt zijn er drie aanvullende verzekeringen:

  • Bewuzt Tand
  • Bewuzt Fysio
  • Bewuzt Buitenland

Zorgverzekering Bewuzt

Het eigen risico van Bewuzt zorgverzekering

In Nederland is het eigen risico voor een zorgverzekering vastgesteld op een bedrag van 385 euro. Dit bedrag voor het eigen risico is door de overheid vastgesteld. Je hebt wel de mogelijkheid om je eigen risico omhoog te zetten. Dit is echter alleen aan te raden als je in dat jaar weinig zorgkosten verwacht. Het hoger zetten van je eigen risico zorgt ervoor dat je een lagere premie betaalt. Je kan je eigen risico omhoog zetten tot een bedrag van 885 euro.

Premie van Bewuzt

Wil je weten wat de premie is van de zorgverzekering van Bewuzt dan kan je de vergelijker invullen en zo zie je wat de premie is van Bewuzt.

Declareren bij Bewuzt

Wanneer je zorgkosten hebt kun je de kosten declareren bij Bewuzt. Het declareren is heel eenvoudig bij Bewuzt. Als je zorgkosten hebt gemaakt en je zelf het bedrag hebt voorgeschoten kan je het later declareren. Je kan bij Bewuzt declareren via de online omgeving.

Online omgeving

Op de website van Bewuzt kan je eenvoudig met je DigiD je declaratie indienen. Dit doe je door je gegevens in te voeren en vervolgens een foto van je nota of een goede scan up te loaden. De declaratie wordt dan na ontvangst binnen 14 dagen verwerkt.

Stapelkorting Bewuzt

Wanneer je een zorgverzekering bij Bewuzt afsluit, kun je naast jouw basispakket ook aanvullende dekkingen nemen. Bij Bewuzt heb je de keuze uit 3 aanvullende dekkingen: Bewuzt Tand, Bewuzt Fysio en Bewuzt Buitenland. Hoe meer aanvullende dekkingen je neemt, hoe meer korting je krijgt op je zorgverzekering.

Vergelijk Bewuzt zorgverzekering

Zorgverzekeringen vergelijken

Bij Verzekering.nl kan jij je zorgverzekering vergelijken zodat jij het meeste uit jouw zorgverzekering kan halen. Je kan via ons eenvoudig vergelijken en afsluiten. De zorgverzekering van Bewuzt bieden wij via Verzekering.nl helaas niet aan. Bij ons kun je wel een groot aantal andere zorgverzekeringen vergelijken. Welke zorgverzekering is perfect voor jou? Bekijk wat er mogelijk is via Verzekering.nl. Kijk met behulp van deze knop welke zorgverzekeringen je bij ons kan afsluiten.

Vergelijken zorgverzekeringen


© copyright