Zakelijk

Lancyr Verzekeringen

Waarom Lancyr Verzekeringen

Lancyr

Lancyr is een verzekeraar en is opgericht in 1999. Lancyr is een landelijk netwerk met meer dan 100 financieel specialisten. Bij Lancyr kunt u online verzekeringen vergelijken en afsluiten. Lancyr stelt zich voor de klant objectief op bij het advies te geven door met behulp van geavanceerde software verzekeringen te vergelijken. Daarnaast geeft Lancyr ook persoonlijk advies voor verzekeringen en financiën. Ze zijn geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij of bank.

Contactgegevens Lancyr

Telefoonnummer: 088-0204525
Adres: De Ruijterkade 112, 1011 AB Amsterdam
E-mailadres: info@lancyr.nl

Welke verzekeringen heeft Lancyr Verzekeringen?

Particulier


Lancyr autoverzekering is een autoverzekering zonder eigen risico. Lancyr maakt bij autoverzekeringen onderscheid tussen 3 soorten verzekeringen.
Met een rechtsbijstandsverzekering bent u verzekert tegen het risico dat u eventuele juridische kosten zelf moet vergoeden. Daarnaast zorgt het ervoor dat u direct juridische ondersteuning hebt van een deskundige.
Met de inboedelverzekering van Lancyr is uw inboedel verzekerd tegen brand, diefstal, neerslag, storm en lekkage. Bij sommige schades dient u een eigen risico te betalen. In de polisvoorwaarden kunt u hier alles over vinden.
Met de opstalverzekering van Lancyr is brand-, bliksem-, neerslag-, storm-, lekkage- en inbraakschade. Ook wordt de schade die u per ongelijk zelf veroorzaakt vergoedt.
De Lancyr aansprakelijkheidsverzekering vergoedt de schade/ het letsel bij iemand anders als u dit per ongeluk aanbrengt. U bent verzekerd binnen Nederland en ook in het buitenland.
Met de doorlopende reisverzekering van Lancyr bent u verzekerd als u op vakantie gaat. De reisverzekering heeft naast de standaarddekking ook verschillende aanvullende dekkingen zoals medische kosten, bagage dekking of bijzondere sporten.
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven