Ardanta uitvaartverzekering

Bekijk alle uitvaartverzekeringen

Bekijk de mogelijkheden via onderstaande uitvaartverzekeringstool. Klik hiervoor op de onderstaande button en selecteer de gewenste opties.

Bekijk de opties
Waarom Ardanta uitvaartverzekering
Met de uitvaartverzekering van a.s.r. voorheen Ardanta zorg je ervoor dat je nabestaanden niet voor de kosten van jouw uitvaart hoeven op te draaien.

Met de uitvaartverzekering van a.s.r. voorheen Ardanta zorg je ervoor dat je nabestaanden niet voor de kosten van jouw uitvaart hoeven op te draaien. Bij de verzekeraar kun je zelf bepalen wat je wel en niet wilt verzekeren, zodat je nooit teveel betaalt. Met een Ardanta uitvaartverzekering ben je zeker dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Jouw zaken worden goed geregeld door Ardanta. Dat is niet alleen fijn maar ook prettig. Zo geeft de uitvaartverzekering van Ardanta je rust.

Waarom kiezen voor de a.s.r. Ardanta uitvaartverzekering?

Een uitvaartverzekering van Ardanta is een flexibele verzekering, waarbij je veel keuzemogelijkheden hebt. Ardanta biedt jou de mogelijkheid om zelf je uitvaartverzorger te kiezen. Daarnaast kun je ook beslissen om je verzekering om te zetten, af te kopen of premievrij te maken. Als je kinderen hebt die jonger zijn dan 21 jaar, kun je hen meeverzekeren tot het maximaal verzekerde bedrag.

Uitvaartverzekering Ardanta

Een verzekering voor uitvaart bij Ardanta kan veel voordelen bieden. Ben je op zoek naar een uitvaartverzekering met ruime opties? Bij Ardanta vind je die verzekering. Ardanta biedt veel vrijheid aan haar klanten, zodat je zelf kunt bepalen wat je precies wilt verzekeren. Zo kun je bij Ardanta onder andere beslissen aan welke persoon het verzekerde bedrag uitgekeerd moet worden en voor hoelang je premie betaalt.

Direct volledig verzekeren met  uitvaartverzekering

Bij Ardanta kun je goede uitvaartverzekeringen afsluiten. Een Ardanta uitvaartverzekering afsluiten, kan je enorm veel voordelen bieden. Zo ben je direct verzekerd tegen het verzekerde bedrag vanaf het moment dat je een uitvaartverzekering van Ardanta afsluit. Mocht je kort na het afsluiten van je verzekering komen te overlijden, dan ben je in bepaalde gevallen ook verzekerd voor het verzekerde bedrag bij Ardanta. Ardanta kijkt hierbij echter wel naar je gezondheid, dit doen ze door je gezondheidsvragen te stellen.

Persoonlijk advies  uitvaartverzekering

Bij Ardanta is het mogelijk om persoonlijk advies aan te vragen. Houd er rekening mee dat er kosten voor advies kunnen gelden. Je kunt op de volgende manieren persoonlijk advies krijgen:

  • Persoonlijk advies via de telefoon of webcam.
  • Persoonlijk advies via een onafhankelijke verzekeringsadviseur.
  • Persoonlijk advies via een adviseur aan huis.

Manieren afsluiten uitvaartverzekering Ardanta

Ardanta biedt verschillende manieren aan waarop je een uitvaartverzekering kunt afsluiten. Je kunt bij Ardanta op 3 manieren een uitvaartverzekering afsluiten:

Online Ardanta uitvaartverzekering

Als je je verzekering van Ardanta online afsluit, hoef je geen advieskosten te betalen. Ook kun je gemakkelijk zelf je zaken regelen vanuit huis.

Afsluiten verzekering via adviseurs van Ardanta

Als je ervoor kiest om een uitvaartverzekering af te sluiten via een adviseur, krijg je een compleet adviesrapport en een actieve verzekeringscheck. Verder kan het voor sommige mensen fijn zijn om persoonlijk advies en hulp te krijgen bij het verzekeren van je uitvaart.

Afsluiten verzekering via onafhankelijke adviseur

Als je ervoor kiest om gebruik te maken van een onafhankelijke adviseur, krijg je onafhankelijk advies over uitvaartverzekeringen. Ook wordt je persoonlijk geholpen bij deze optie.

Uitvaartverzekering vergelijken

Een Ardanta uitvaartverzekering kan veel voordelen hebben. Naast de uitvaartverzekering van Ardanta kun je ook informatie vinden over andere uitvaartverzekeringen op onze site. Wij bieden namelijk de goedkoopste uitvaartverzekeringen aan via Verzekering.nl. Kies een uitvaartverzekering die goed aansluit op je wensen en voorkeuren en sluit jouw uitvaartverzekering gemakkelijk af via Verzekering.nl.

Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Helaas is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met je willen delen. Je kunt deze verzekering echter niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kun je zien welke verzekeringen je wel via ons kunt afsluiten.

Vergelijk uitvaartverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven