Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

De Zeeuwse

verzekeringen

De Zeeuwse Verzekeringsmaatschappij

De Algemene Zeeuwse Verzekeringsmaatschappij N.V. is in 1939 opgericht door jhr. Mr. T.A.J.W. Schorer uit Zeeland. In 2009 zijn de verder gegaan onder de naam De Zeeuwse Verzekeringen. De Zeeuwse was een volle dochter van De Goudse, maar per 1 maart 2013 zijn De Goudse en De Zeeuwse gefuseerd tot één bedrijf. Het motto van de Zeeuwse verzkeringsmaatschappij luidt als volgt: De oplossing dichterbij. Hiermee wilt De Zeeuwse benadrukken dat zij met behulp van onafhankelijk en persoonlijk advies de beste oplossing zoeken voor de klant. Bij de uivoering van hun bedrijfsactiviteiten blijft De Zeeuwse zijn verbondenheid aan Zeeland behouden en benadrukken.

Contactgegevens De Zeeuwse verzekeringsmaatschappij

Telefoonnummer: 0118 683 300
Bezoekadres: Houtkaai 11, 4331 JR Middelburg
Postadres: Postbus 50 4330 AB Middelburg

Welke verzekeringen heeft De Zeeuwse?

Met de aansprakelijkheidsverzekering van De Zeeuwse vergoedt schade die u of uw gezinsleden per ongeluk hebben toegebracht aan andere personen of hun bezittingen.

Verzekerd
• U
• Partner
• Kinderen
• Huisdieren

De autoverzekering van De Zeeuwse verzekert u tegen schade die u met uw auto veroorzaakt aan anderen. U kunt de autoverzekering op verschillende manieren uitbreiden. Als u meerdere verzekeringen in een pakket afsluit, dan krijgt u een korting die ...

De Inboedelverzekering van De Zeeuwse dekt schade aan uw inboedel door o.a. brand, storm en diefstal. U kunt uw Inboedelverzekering van De Zeeuwse ook uitbreiden met een uitgebreide dekking.

Verzekerd
• Brand
• Diefst...

De motorverzekering van De Zeeuwse past bij ieders persoonlijke situatie. U bent 24 uur per dag verzekerd van de hulp van de Alarmcentrale. De motorverzekering van De Zeeuwse biedt zekerheid en keuzevrijheid bij het samenstellen van de polis.

<...

De opstalverzekering van De Zeeuwse is een verzekering voor woonhuizen die u verzekert tegen schade door o.a. brand, inbraak en storm.

Verzekerd
• Brand, bliksem of ontploffing
• Storm
• Vliegtuigen
• Diefstal o...

Met de rechtsbijstandverzekering van De Zeeuwse krijgt u juridische hulp als u een conflict heeft. Door een meningsverschil met de buurvrouw of als u beroep wilt aantekenen tegen een belastingaanslag. U krijgt bij deze verzekering hulp van een tea...

Met de reisverzekeringen van De Zeeuwse bent u verzekerd tegen onverwachte kosten waar u tegenaan kunt lopen op vakantie. Denk hierbij aan een schade of een ongeval. Bij De Zeeuwse kunt u kiezen uit een doorlopende reisverzekering en een kortlopen...


© copyright