Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Crematieverzekering

Vergelijk de beste verzekeringen Crematie

Crematieverzekering

Wat is een crematieverzekering

Wat is een crematieverzekering? Een crematieverzekering is hetzelfde als een uitvaartverzekering. Wanneer je komt te overlijden, keert je uitvaartverzekeraar een bepaald bedrag uit, waardoor je uitvaart (gedeeltelijk) vergoed wordt. De kosten van een crematie worden dus (gedeeltelijk) gedekt door een verzekering voor crematie.

Waarom een crematieverzekering afsluiten?

Aan een crematie ben je al snel een paar duizenden euro’s kwijt. Wanneer je komt te overlijden zou het dan vervelend zijn voor je nabestaanden om de kosten voor jouw crematie te moeten betalen. Met een crematieverzekering zorg je ervoor dat de kosten van je crematie worden vergoed, zodat je nabestaanden ontlast worden van financiële zaken na je overlijden. De crematie verzekering kosten kun je bekijken door onze vergelijker in te vullen. Druk de knop onderaan de pagina en bekijk de kosten van een crematie verzekering.

Direct crematieverzekering vergelijken

Crematie verzekering kosten

Wat kost een verzekering voor crematie? De kosten van een crematie verzekering zijn per persoon verschillend. Het bedrag dat u betaalt aan premie is afhankelijk van onder andere je leeftijd en het bedrag, waarvoor je jezelf wilt laten verzekeren. Wanneer je een crematie wilt voor je uitvaart, kun je gemiddeld rekenen op een bedrag tussen de € 6.000 en € 9.000. Bereken de goedkoopste premies voor een crematieverzekering uit met behulp van onze vergelijker bovenaan de pagina. Vergelijk de premies van crematie verzekeringen en kies de voor jou beste crematie verzekering, die goed aansluit op jouw voorkeuren.

Welke kosten dekt een crematieverzekering standaard niet?

  • Het aanschaffen van een sier-urn.
  • Het plaatsen en begraven van een sier-urn.
  • Advertenties voor het rouwen.
  • Catering
  • Bloemen
  • Andere wensen zoals live muziek.

Crematie verzekering vergelijken premies

Crematie verzekering vergelijken

Wil je alles goed geregeld hebben voor je uitvaart? Dan kun je via Verzekering.nl de beste verzekeringen voor crematie vinden. Op Verzekering.nl kun je de goedkoopste premies voor crematieverzekeringen vergelijken. Je kunt aangeven wat jouw persoonlijke wensen en voorkeuren zijn. Vervolgens laten wij de best mogelijke opties zien aan jou. Wil jij weten welke crematie verzekering ideaal bij jouw persoonlijke situatie aansluit? Druk dan de knop hieronder en vergelijk de goedkoopste verzekeringen voor crematie.

Direct crematieverzekering vergelijken

Vergelijk de beste verzekeraars
© copyright