Zakelijk

Reisverzekering wintersport

Onbezorgd en veilig op reis!

Veilig op wintersport

Wanneer je op wintersportvakantie wilt gaan, denk je natuurlijk aan het kopen van nieuwe skibrillen, winterjassen en misschien zelfs ski’s. Echter kan het afsluiten van een reisverzekering wintersport ook heel verstandig zijn. Tijdens wintersport kan het namelijk voorkomen dat je ziek wordt of een ongeluk krijgt. Een wintersport reisverzekering biedt dekking bij ziekte of een ongeval tijdens je vakantie. Ook worden je dure wintersportspullen vergoed in geval van diefstal of verlies. Wil je weten welke wintersport dekking het beste bij je past? Dan kun je gemakkelijk en snel ons aanbod van reisverzekeringen bekijken. Vind een passende reisverzekering voor je wintersportvakantie via Verzekering.nl.

Wintersport standaard gedekt met een reisverzekering?

Is een wintersportdekking standaard gedekt door een reisverzekering? In de meeste gevallen wordt wintersport niet gedekt door een doorlopende reisverzekering. In veel gevallen moet je dus een extra dekking afsluiten voor je reisverzekering. Het extra bedrag dat je dan moet bepalen is voornamelijk afhankelijk van het dekkingsgebied en je verzekeraar. Bekijk goede reisverzekeringen wintersport tegen aantrekkelijke premies via Verzekering.nl.

Ongeval bij off-piste-skiën. Wordt dat gedekt door wintersport dekking reisverzekering?

De meeste verzekeraars dekken ongevallen tijdens het off-piste-skiën niet. Soms wordt er door de verzekeraar een uitzondering gemaakt voor het vergoeden van de schade, als je onder begeleiding van een gids was tijdens het off-piste-skiën. Overige schade tijdens bijvoorbeeld het skispringen, ijshockey en speedskiën worden ook niet gedekt in de meeste gevallen door de verzekeraars. Wanneer je op wintersportvakantie gaat, is het dus van belang om de voorwaarden van je verzekering goed door te lezen. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan

Wintersport dekking reisverzekering

Wat is een wintersport dekking reisverzekering? Een wintersportdekking is een uitbreiding van je reis-en annuleringsverzekering. Met deze uitbreiding kun je ervoor zorgen dat je het extra stukje risico, dat je loopt tijdens je wintersportvakantie, kunt laten dekken. Deze dekking zorgt er ook voor dat je tijdens het skiën of snowboarden goed gedekt bent in het geval van ziekte of een ongeval.

Reisverzekering wintersport afsluiten?

Heb je een wintersport reisverzekering nodig? Het afsluiten van een reisverzekering voor je wintersportvakantie kan een zeer verstandige keuze zijn. Je normale reisverzekering dekt in de meeste gevallen geen verlies of diefstal van je prijzige winterspullen. Ook worden ongevallen of ziekte in de meeste gevallen niet gedekt door je normale reisverzekering. Een aanvullende dekking voor wintersport kan een goede uitweg bieden, als je onbezorgd op wintersportvakantie wilt gaan. Bekijk goedkope reisverzekeringen voor je wintersportvakantie via Verzekering.nl en bespaar maandelijks flink op je premie.

Winter reisverzekeringen vergelijken

Scroll naar boven