Zakelijk

De goedkoopste overlijdensrisicoverzekering

Direct en veilig een verzekering afsluiten

Onze top 5 overlijdensrisico­verzekeraars

De kosten voor een overlijdensrisicoverzekering verschillen heel erg per situatie en verzekeraar. Iedereen zijn medische situatie is anders. En ook de polisvoorwaarden en premies bij elke verzekeraar zijn verschillend. Gemiddeld kost de premie voor een overlijdensrisicoverzekering tussen de € 5 en € 35.

Factoren die prijs beïnvloeden

Een aantal factoren hebben invloed op de hoogte van de premie die je zult moeten betalen. De belangrijkste is jouw gezondheid. Het bedrag dat jij verzekert, wordt alleen uitgekeerd als je komt te overlijden tijdens de looptijd. Het is voor verzekeraars belangrijk om een goede risico-inschatting te kunnen maken. Ook de leeftijd waarop je de overlijdensrisicoverzekering wil afsluiten beïnvloed de prijs.

Verder hangt de prijs af van het bedrag dat wordt verzekerd en de looptijd van de overlijdensrisicoverzekering. Tot slot heeft de vorm van de overlijdensrisicoverzekering een invloed op de hoogte van de premie.

Vergelijken van de goedkoopste overlijdensrisicoverzekeringen

Verzekeraars proberen klanten te verleiden om bij hen een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten door de premies zo laag mogelijk te houden. Verzekeraars spelen met de marges die zij hebben, maar moeten er voor zorgen dat het product rendabel blijft.

Vergelijkingstool

Klik hier om te vergelijken welke verzekeraar de goedkoopste afsluiten kosten heeft. Voor meer informatie over de overlijdensrisicoverzekering bezoekt je de verschillende pagina’s van verzekering.nl.

Vergelijk overlijdensrisicoverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven