Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?
27 June 2017 - Jeremy

Wist u dat u een hoop geld kunt besparen door het schuiven met uw schadevrije jaren als u meerdere motorrijtuigen heeft of heeft gehad? U kunt namelijk de schadevrije jaren van uw motorverzekering overzetten naar bijvoorbeeld uw autoverzekering of natuurlijk andersom.  

Schadevrije jaren zijn het aantal jaren dat u zonder schade heeft gereden. Hoe meer schadevrije jaren u heeft, hoe lager uw premie wordt. Elk jaar dat u geen schade claimt bij uw autoverzekering, krijgt u er een extra schadevrij jaar bij.

Korting
Wanneer u bijvoorbeeld een oude scooter heeft die u maar een aantal keer per maand gebruikt, is het handig om de opgebouwde schadevrije jaren van de verzekering van dit motorrijtuig over te zetten naar het voertuig waar u het meeste mee rijdt. Dit kan bijvoorbeeld uw auto zijn. U krijgt hierdoor korting op uw premie. Wel stijgt de premie van uw de verzekering waar u de schadevrije jaren vanaf haalt, maar dit is maar met een paar euro.    
Hoe kunt u uw schadevrije jaren overzetten?
U kunt uw schadevrije jaren overzetten online via een vergelijkingssite zoals www.verzekering,nl. U kunt dan een nieuwe verzekering kiezen en overstappen. U kunt er ook voor kiezen om schriftelijk een verzoek neer te leggen bij uw huidige verzekeraar.

Als u uw verzekering heeft opgezegd, komen hierna automatisch uw schadevrije jaren vrij. U kunt ze dan zelf indienen bij de verzekeraar die u wilt.

Verzekering afsluiten
Op onze website Verzekering.nl kunt u heel snel en gemakkelijk een verzekering afsluiten. U kunt op onze website ook precies zien welke verzekering het goedkoopste is en welke het beste bij u past.

 

Vergelijk de beste verzekeraars

Contact opnemen? Simpel!

Overige informatie

© copyright