Goedkoopste motorverzekering vergelijken

De beste verzekeringen voor je motor

Goedkope motorverzekering vinden?

Wanneer je een motor bezit, ben je wettelijk verplicht om jouw motor minimaal met een WA verzekering te verzekeren. Een WA verzekering is bovendien de goedkoopste verzekering voor je motor. Met deze verzekering ben je gedekt voor schade, die je aanbrengt met je motor aan anderen of hun spullen. Met deze goedkope motorverzekering ben je echter niet gedekt voor schade die is aangebracht aan jouw motor. Wil je de schade aan je eigen motor meeverzekeren, dan moet je uitgebreidere dekkingen nemen zoals WA+ beperkt casco + WA+ volledig casco.

Aanvullende dekkingen

Veel verzekeraars bieden aanvullende dekkingen aan. De goedkoopste aanvullende verzekeringen kun je bekijken door onze vergelijker in te vullen. Op deze manier kun je goedkope aanvullende dekkingen vinden, die goed bij jouw situatie passen. Voorbeelden van aanvullende motordekkingen zijn: pechhulp en opzittende verzekering.

Wanneer WA moet ik mijn motor WA verzekeren?

In principe kan iedereen, die beschikt over een motor, een WA- verzekering afsluiten. De keuze is volledig aan jou. Echter kan het wel verstandig zijn een verzekering te kiezen, die goed aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Wanneer je een nieuwe motor hebt gekocht, kan het verstandig zijn om je motor te verzekeren met de uitgebreidere dekkingen WA- casco beperkt of WA- casco volledig. Over het algemeen sluiten mensen, die een oudere motor bezitten een WA-verzekering af. De dagwaarde van deze motoren is over het algemeen wat lager dan nieuwere motoren. In zo een geval kan het slim zijn om de goedkoopste motorverzekering af te sluiten. Bereken je premie voor de goedkoopste motorverzekering via Verzekering.nl. vul de vergelijker bovenaan de pagina in en bekijk goedkope motorverzekeringen, die het beste passen bij jouw situatie.

Vergelijk motorverzekering

Direct motor verzekering vergelijken

 Premie motorverzekering

De premie, die je betaalt voor een motorverzekering is verschillend per persoon. De hoogte van je premie is namelijk afhankelijk van een aantal factoren:

  • Type dekking voor je motor
  • Het eigen risico
  • Je leeftijd
  • Schadevrije jaren
  • Woonplaats
  • Aantal te rijden kilometers per jaar

Wil je kosten van je motorverzekering berekenen? Dat kan druk de knop onderaan de pagina en bereken de premie voor de goedkoopste motorverzekering.

Goedkoopste motorverzekering vergelijken

Op zoek naar de goedkoopste motorverzekering? Maak dan gebruik van de vergelijker op Verzekering.nl. Als je de vergelijker op onze site invult, dan kun je de goedkoopste motorverzekeringen met elkaar bekijken. Druk op de knop hieronder en bereken je premie voor de beste motorverzekering.

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven