Zakelijk

Jouw hypotheekadviseur in Den Haag

Hypotheekadviseur en hypotheekadvies in Den Haag

Wanneer het aankomt op het kopen van een huis, is een hypotheek een van de meest belangrijke financiële beslissingen die je zult nemen. Bij het realiseren van jouw droomhuis komt er een schat aan financiële beslissingen kijken. Het is een keuze die de koers van je toekomstige financiële positie kan beïnvloeden, en daarom is het cruciaal om professioneel advies in te winnen. Als je op zoek bent naar een professionele hypotheekadviseur en/of hypotheekadvies in en rondom Den Haag, dan staat Eijgendaal & van Romondt (EVR) klaar om jou te helpen. Of je nu een nieuwe woning wilt financieren, een verbouwing plant of je huis wilt verduurzamen, zij bieden deskundig advies op maat. 

Hypotheekadviseur in Den Haag

Als je op zoek bent naar een ervaren hypotheekadviseur in Den Haag, biedt EVR een uitgebreide reeks diensten die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of je nu een financiering zoekt voor je nieuwe huis, een verbouwing op de planning hebt staan of je woning wilt verduurzamen, EVR biedt op maat gemaakte hypotheekadviezen en oplossingen:

Ik ga een huis kopen

Door een vrijblijvend hypotheekadvies van EVR in te plannen, krijg je inzicht in de financiële mogelijkheden die aansluiten bij jouw situatie en wordt er een hypotheek op maat voorgesteld.

Ik wil advies op maat

Ik wil gaan verbouwen

Of je nu je keuken wilt renoveren, je badkamer wilt vernieuwen of andere verbouwingsplannen hebt, kunnen de hypotheekadviseurs van EVR je helpen om de benodigde financiering te begrijpen en te plannen.

Ik wil advies op maat

Ik wil verduurzamen

EVR kan je adviseren over financiële mogelijkheden, regelingen, en subsidies voor het verduurzamen van je woning, zoals het installeren van zonnepanelen, isolatie, en warmtepompen.

Ik wil advies op maat

Proces hypotheekadvies Den Haag

Vrijblijvend gesprek

Als je op zoek bent naar een hypotheekadvies in Den Haag, ben je bij EVR aan het juiste adres. Ze begrijpen dat een vrijblijvend eerste gesprek essentieel is om jouw financiële situatie en wensen te inventariseren. Ze hechten er grote waarde aan dat iedereen toegang heeft tot hypotheekadvies, vooral omdat het kopen van een woning een belangrijke mijlpaal in het leven is en vaak een hypotheek vereist.

Eerste gesprek en financieel plan opstellen

Bij EVR wordt het proces zorgvuldig doorlopen. Tijdens het eerste gesprek nemen ze uitgebreid de tijd om jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Ze berekenen welke maandelijkse lasten je kunt dragen en in welke prijsklasse je een woning kunt zoeken. Als je de perfecte woning hebt gevonden, helpen ze je bepalen hoeveel hypotheek nodig is om de woning te financieren. Bij EVR staat maatwerkadvies voorop en houden ze rekening met jouw specifieke behoeften.

Ondertekenen

Na het opstellen van het financiële plan en het aanvragen van de offerte, is de laatste stap het ondertekenen van de overeenkomst, gevolgd door een afspraak met de notaris om alle benodigde documenten te tekenen. Daarnaast beoordelen ze welke verzekeringen, zoals levensverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en schadeverzekeringen, nodig zijn om jouw investering te beschermen.

De voordelen van een hypotheekadviseur Den Haag

Het inschakelen van een hypotheekadviseur in Den Haag biedt diverse voordelen. Een persoonlijke hypotheekadviseur begrijpt dat ieders financiële situatie uniek is en levert altijd maatwerk. Ze nemen de tijd om je huidige en toekomstige inkomsten, bezittingen, vermogen en toekomstplannen te analyseren. Het is van essentieel belang dat je met een onafhankelijke adviseur al je vragen en behoeften kunt bespreken. Hierdoor krijg je zekerheid dat de gekozen hypotheek perfect past bij jouw situatie en worden verrassingen voorkomen.

Bij EVR in Den Haag doen ze meer dan alleen hypotheekadvies. Ze vergelijken diverse aanbieders, zodat jij de meest gunstige deal krijgt. Dit bespaart jou niet alleen tijd, maar ook geld. Dankzij het uitgebreide netwerk van onze hypotheekadviseurs in Den Haag kun je kiezen uit een breder scala aan aanbieders dan wanneer je naar je bank gaat. Er zijn talloze redenen om voor een hypotheekadviseur te kiezen, namelijk:

  • Persoonlijk contact: Het team van EVR staat klaar om naar jouw individuele behoeften te luisteren en maatwerkoplossingen te bieden.
  • Vrijblijvend en persoonlijk advies: EVR biedt altijd een vrijblijvend eerste gesprek aan om je financiële situatie te bespreken en je te voorzien van een helder inzicht in jouw mogelijkheden voor een hypotheek.
  • Complete onafhankelijke dienstverlening: Naast hypotheekadvies biedt EVR ook expertise op het gebied van verzekeringen en pensioenen, waardoor ze je gedurende verschillende levensfasen kunnen ondersteunen. EVR is niet gebonden aan specifieke financiële instellingen, wat betekent dat ze je objectief kunnen adviseren en toegang hebben tot een breed scala aan hypotheekproducten.
  • Ruim 90 jaar ervaring: Met bijna 90 jaar aan ervaring ben je bij EVR in Den Haag in goede handen voor een hypotheekadvies. Ze kunnen je begeleiden bij elke stap van het proces, inclusief advies op het gebied van verzekeringen en pensioenen.

Jouw hypotheekadviseur in Den Haag

De hypotheekadviseurs van Den Haag zijn op de hoogte van alle wetten en regels en kunnen je begeleiden bij elke stap van het proces. Ze zijn onafhankelijk en werken samen met verschillende geldverstrekkers, zodat ze je altijd de beste opties kunnen bieden. Er is ook een mogelijkheid voor online hypotheekadvies, bijvoorbeeld wanneer je naar Den Haag toe verhuist. Daarnaast bieden ze een brede dienstverlening (naast hypotheekadvies ook verzekering- en pensioenadvies) en beschikken ze over een ruim netwerk. Hierdoor kunnen ze je verder helpen bij de invulling van deze belangrijke mijlpaal. Denk aan een notaris, makelaar of partner voor de uitvoering van het verduurzamen van je woning. Of je nu een starter bent of al eerder een huis hebt gekocht, de hypotheekadviseurs van EVR staat voor je klaar in Den Haag. Neem vandaag nog contact met ze op voor een vrijblijvend gesprek.

Onderdeel van de EVR Groep

Als onderdeel van de EVR Groep, staat het team van ervaren professionals klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces, met een focus op persoonlijke service en onafhankelijk advies. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek en maak je hypotheek werkelijkheid met EVR. Bij EVR geloven ze in persoonlijke service en onafhankelijk advies om ervoor te zorgen dat jouw financiële toekomst op solide grond staat.

BALK VERBERGEN!
Met onze simpele vergelijkings tool stapt u binnen 5 minuten over
1
Stap 1: uw gegevens

Vul je geboortedatum in en selecteer de hoogte van je gewenste eigen risico.

2
Stap 2: aanvullende dekking

Selecteer eventueel aanvullende dekkingen.

3
Stap 3: vergelijken
Vergelijk zorgverzekeringen op prijs, dekking en gecontracteerde zorgverleners.
Scroll naar boven