Jouw hypotheekadviseur in Den Haag

Hypotheekadvies voor de financiering van je nieuwe huis, een verbouwing of om je woning te verduurzamen

Hypotheekadvies op maat in Den Haag

Ben je op zoek naar hypotheekadvies in Den Haag? Bij EVR hypotheken in Den Haag hebben ze de kennis en ervaring om je te helpen bij het vinden van de juiste hypotheek voor jouw situatie. Bijvoorbeeld voor de aankoop van je eerste of nieuwe huis, een verbouwing van je keuken of om je woning te gaan verduurzamen. Als je kiest voor een adviseur in Den Haag van EVR, kies je voor persoonlijk contact, onafhankelijk hypotheekadvies en jarenlange ervaring.

Ik ga een huis kopen

Door middel van een vrijblijvend hypotheekadvies van EVR Hypotheken, de mogelijkheden in kaart brengen gekoppeld aan een financieel advies met een hypotheek die past bij jouw situatie.

Ik wil advies op maat

Ik wil gaan verbouwen

Je wilt de keuken vernieuwen, de badkamer is aan vervanging toe of een andere verbouwing op de planning? EVR Hypotheken biedt hypotheekadvies over de mogelijkheden en de daaraan gekoppelde lasten.

Ik wil advies op maat

Ik wil verduurzamen

Verken met EVR Hypotheken de financiële mogelijkheden, regelingen, subsidies en stappen om later te kunnen besparen. Bijvoorbeeld met zonnepanelen, isolatie en/of een warmtepomp. Wij staan voor persoonlijk contact en onafhankelijk hypotheekadvies.

Ik wil advies op maat

De voordelen van hypotheekadvies van EVR Hypotheken

Iedereen heeft een andere situatie en daarom ook een andere hypotheek nodig. Met een persoonlijk adviseur in Den Haag wordt er altijd maatwerk geleverd. Om jou goed te kunnen helpen wordt er gekeken naar het inkomen nu en later, bezittingen en vermogen en eventuele plannen en wensen. Het is belangrijk dat je met een onafhankelijk adviseur al je vragen en wensen kunt bespreken. Je hoeft niet meer te twijfelen of de hypotheek wel goed bij jouw situatie aansluit en zo kom jij niet meer voor verrassingen te staan.

Bij EVR Hypotheken vergelijken wij allemaal verschillende aanbieders, zodat jij de beste deal krijgt. Dat scheelt jou weer tijd en geld! Door het uitgebreide netwerk van jouw adviseur in Den Haag kan je uit veel meer aanbieders kiezen dan wanneer je zelf de zoektocht aangaat. Er zijn veel redenen om voor een hypotheekadviseur van EVR te kiezen.

  • Persoonlijk contact
  • Altijd een vrijblijvende eerste afspraak
  • Maatwerk hypotheekadvies
  • Een erkend financieel adviseur in Den Haag
  • Een groot netwerk en bijna 90 jaar ervaring

Een vrijblijvende afspraak

Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend om te inventariseren hoe je financiële situatie eruit ziet en wat je wensen zijn. EVR vindt het belangrijk dat iedereen vrijblijvend hypotheekadvies kan ontvangen. Het kopen van een woning is namelijk grote en belangrijke stap in je leven en vaak is daarvoor een hypotheek nodig. Wanneer wij inzicht hebben in je situatie hebben, stellen wij een financieel rapport op. Hierin staat welke kosten je kunt verwachten bij het aankopen van een woning, welke maandlasten hierbij horen en tot welk hypotheekbedrag je kunt gaan. Naast dit rapport is het ook mogelijk een hypotheekverklaring te krijgen. Dit is een document waar staat tot welk bedrag je maximaal zou kunnen bieden. Zo maak je meer kans om je perfecte woning te krijgen en bied je de verkopende partij zekerheid.

Het proces bij EVR Hypotheken

Tijdens het eerste gesprek brengen we jouw persoonlijke situatie goed in kaart. Hierna berekenen we welke maandlast je kan dragen en in welke prijsklasse je een woning kan zoeken. Wanneer je de ideale woning gevonden hebt, bekijken we hoeveel hypotheek er nodig is om de woning te kopen. Aangezien ieders situatie uniek is, geven we alleen maatwerkadvies. Onderdelen hiervan zijn onder andere: welke rentevast periode heeft de voorkeur en via welke geldverstrekker verloopt de financiering?

Het financieel plan is nu gemaakt. De eisen zijn bekend en de offerte is aangevraagd. Klopt alles? Dan is het tijd om de offerte te ondertekenen. En dan de laatste stap: je afspraak met de notaris om te tekenen. Hiernaast kijken wij welke verzekeringen er nodig zijn zoals levensverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en daarnaast schadeverzekeringen. Met een hypotheekadvies van een van onze adviseurs in Den Haag kun je met een gerust hart tekenen. Gefeliciteerd! De sleutels van je nieuwe woning zijn nu van jou.

EVR Hypotheken: jouw hypotheekadviseur in Den Haag

De hypotheekadviseurs zijn op de hoogte van alle wetten en regels en kunnen je begeleiden bij elke stap van het proces. Ze zijn onafhankelijk en werken samen met verschillende geldverstrekkers, zodat ze je altijd de beste opties kunnen bieden. Daarnaast bieden ze een brede dienstverlening (naast hypotheekadvies ook verzekering- en pensioenadvies) en beschikken ze over een ruim netwerk. Hierdoor kunnen ze je verder helpen bij de invulling van deze belangrijke mijlpaal. Denk aan een notaris, makelaar of partner voor de uitvoering van het verduurzamen van je woning. Of je nu een starter bent of al eerder een huis hebt gekocht, de hypotheekadviseurs van EVR Hypotheken staan voor je klaar in Den Haag. Neem vandaag nog contact met ze op voor een vrijblijvend gesprek.

Onderdeel van de EVR – Groep

Net als Verzekering.nl, maakt EVR Hypotheken onderdeel uit van de EVR groep. De EVR groep helpt je graag verder met al je vragen omtrent één of meerdere producten uit het aanbod met verzekeringen, pensioenen of hypotheken. De EVR groep bestaat uit een verzameling van kantoren met EVR als moederbedrijf. De EVR groep behandelt haar klanten niet als nummer, maar als zeer gewaardeerde klanten voor wie ze altijd bereikbaar zijn. Het persoonlijke contact met klanten staat daarbij voorop. Door onze omvang zijn wij voor verzekeraars en geldverstrekkers een serieuze gesprekspartner en mede hierdoor hebben wij nog meer mogelijkheden om producten te selecteren die het beste bij u passen op volstrekt onafhankelijke basis.

BALK VERBERGEN!
Met onze simpele vergelijkings tool stapt u binnen 5 minuten over
1
Stap 1: uw gegevens

Vul je geboortedatum in en selecteer de hoogte van je gewenste eigen risico.

2
Stap 2: aanvullende dekking

Selecteer eventueel aanvullende dekkingen.

3
Stap 3: vergelijken
Vergelijk zorgverzekeringen op prijs, dekking en gecontracteerde zorgverleners.
Scroll naar boven