Particulier

Winkelverzekering

Met het afsluiten van een winkelverzekering ben je verzekerd voor de belangrijkste verzekeringen voor een winkel.

Een winkelverzekering afsluiten?

Klik op de onderstaande knop, vul alle gegevens in en ontvang een offerte op maat voor jouw organisatie.

Winkelverzekering

Wat is een winkelverzekering?

Een winkeleigenaar loopt verschillende risico’s wanneer hij geen goede winkelverzekeringen heeft afgesloten. Deze risico’s kunnen voor veel problemen zorgen, ondanks dat je het in eerste instantie niet in de gaten hebt. Als winkeleigenaar zijn er verschillende verzekeringen belangrijk om af te sluiten, zodat je niet onverwachts te maken krijgt met hoge kosten. Als winkeleigenaar heb je een goede winkelverzekering nodig en wij helpen je graag met het afsluiten ervan. We hebben daarom een overzicht met de belangrijkste winkelverzekeringen voor een winkeleigenaar waaronder ook de bedrijfsschadeverzekering. In contact met onze specialistische adviseurs kunnen we samen bekijken wel verzekeringen nodig zijn voor je winkelverzekering.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Als winkelier kan je aansprakelijk worden gesteld, nadat er letselschade ontstaat bij een persoon of nadat er schade ontstaat aan eigendommen. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door een natte vloer waar een klant over uitglijdt en zijn arm breekt. Als winkelier ben je aansprakelijk voor de geleden schade en moet je alle kosten van de ontstane schade betalen. Een belangrijke winkelverzekering is de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Door deze winkelverzekering af te sluiten ben je verzekerd voor mogelijke schadeclaims nadat je aansprakelijk bent gesteld. Hierdoor kom je nooit voor onverwachte hoge kosten te staan nadat je aansprakelijk wordt gesteld.

Inventaris- en goederenverzekering

Met de inventaris- en goederenverzekering verzeker je alle zakelijke inventaris en goederen van jouw winkel. Als winkelier heb je veel verschillende soorten inventaris, zoals stellingen, toonbanken, pc’s en andere winkelbenodigdheden. Wanneer er schade ontstaat aan de inventaris en goederen door bijvoorbeeld brand of waterschade, kan dit vervelende gevolgen hebben. Door de inventaris- en goederenverzekering af te sluiten, ben je verzekerd voor de kosten die ontstaan nadat er schade optreedt aan de inventaris en goederen door bijvoorbeeld brand, waterschade en diefstal. Zo krijg je de inventaris en goederenvoorraad zo snel mogelijk terug, zodat je als winkelier weer verder kunt gaan met de normale werkzaamheden. Deze verzekering is een belangrijke winkelverzekering voor ondernemers, omdat de omzet afhankelijk is van de goederen en deels van de inventaris.

Verzuimverzekering

Een winkel is afhankelijk van het personeel dat er staat en daarom wil je zo zuinig mogelijk zijn op je personeel. Toch kan het voorkomen dat personeel uitvalt door ziekte. Tijdens de eerste twee jaar van de ziekte moet de werkgever het loon van de werknemer doorbetalen. De werkgever is verder ook verantwoordelijk voor de re-integratie van de zieke werknemer, waardoor de kosten nog verder oplopen. De verzuimverzekering is een winkelverzekering die je dekt voor het risico van loondoorbetaling bij ziekte. Hierdoor hoef je de loondoorbetaling niet zelf te betalen en ben je ook niet verantwoordelijk voor de re-integratie van het zieke personeel.

Verzekering.nl

Op het moment dat je een offerte aanvraagt bij Verzekering.nl voor een zakelijke verzekering kom je direct in contact met een onafhankelijke verzekeringsexpert van Eijgendaal en van Romondt. Door middel van persoonlijk advies en actief meedenken voegen zij waarde toe voor jou en jouw bedrijf.

Hoe worden wij beoordeeld?

De bezoekers van deze website beoordelen onze dienstverlening met de volgende score.

Wij staan voor

Winkelverzekering vergelijken

Wij bekijken wat je doet en gaan voor je op zoek naar een passende verzekering.

Winkelverzekering afsluiten

Heb je interesse om een winkelverzekering af te sluiten? Vul het offerteverzoek in en kom in contact met onze verzekeringsspecialisten. Onze verzekeringsspecialisten nemen de financiële belangen erg serieus. We helpen je daarom graag met het afsluiten van een winkelverzekering.

 

De adviseurs gaan graag met je in gesprek zodat ze kunnen achterhalen of de winkelverzekering en verzekeraar bij jouw wensen en behoeften passen. Hierdoor krijg je een passende verzekering en ben je nooit onder- of oververzekerd, en sluit je de winkelverzekering af tegen de best mogelijke premie.

Enkele tips voor je winkelverzekering

Scroll naar boven