Particulier

Verzekering zzp bouw

De verzekering zzp bouw biedt de belangrijkste verzekeringen aan voor een zzp’er in de bouw.

Een verzekering zzp bouw afsluiten?

Klik op de onderstaande knop, vul alle gegevens in en ontvang een offerte op maat voor jouw organisatie.

Verzekering zzp bouw

Wat is een zzp-bouwverzekering?

Een zzp-bouwverzekering is een verzekeringspakket dat geschikt is voor zzp’ers die werkzaam zijn in de bouw. In de zzp-bouwverzekering worden verschillende soorten verzekeringen aangeboden die het meest geschikt zijn en geadviseerd worden voor zzp’ers binnen de bouw. Het is mogelijk dat je als zzp’er in de bouw op zoek bent naar andere verzekeringen dan de verzekeringen binnen de zzp-bouwverzekering die wij benoemen. Wij helpen je graag met de belangrijkste verzekeringen en maken daarom een overzicht met de verzekeringen die geadviseerd worden.

 

Als zzp’er in de bouw loop je verschillende risico’s die kunnen leiden tot materiële en immateriële schade. Zonder zzp-bouwverzekering kan dit leiden tot ongewenste hoge kosten. Wij begrijpen dat je als zzp’er in de bouw druk bent met je eigen werkzaamheden en daarom helpen we je graag bij het verzekeren.

Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven

De aansprakelijkheidsverzekering is een belangrijke zzp-bouwverzekering. Een fout kan altijd gemaakt worden en je overkomen, maar helaas kunnen er vervelende gevolgen aan een fout hangen. Een voorbeeld is dat je werkt bij een klant en je jouw werkmaterieel laat rondslingeren. De klant komt even langs om te kijken en struikelt over de gereedschapskist, waardoor hij zijn arm breekt. Een vervelende situatie waar jij als zzp’er aansprakelijk voor bent, waardoor je de schade moet betalen. De kosten kunnen enorm oplopen, waardoor je als zzp’er in de problemen kunt komen.

 

Door de aansprakelijkheidsverzekering bedrijven af te sluiten, ben je verzekerd voor de schade aan anderen of aan hun eigendommen, en heb je een belangrijke zzp-bouwverzekering.

De CAR-verzekering

Het is voor een zzp’er die meewerkt aan een groot bouwproject belangrijk dat hij verzekerd is voor de gevolgen van zijn geleverde werk. Het is altijd mogelijk dat de werkzaamheden verkeerd zijn uitgevoerd, waardoor er schade optreedt aan hetgeen waaraan gewerkt is. Als er schade optreedt als gevolg van de werkzaamheden van de zzp’er, ben je verantwoordelijk voor de opgelopen schade. Dit kan gaan om schade die achteraf pas zichtbaar is, zoals scheuren in de fundering. Met de Construction Allrisk-verzekering (CAR) ben je verzekerd voor de schade die je veroorzaakt tijdens de bouw. Door de verzekering af te sluiten, hoef je de schade niet te betalen nadat je aansprakelijk wordt gesteld.

Inventaris- en goederenverzekering

De kans is groot dat je als zzp’er veel inventaris en/of goederen hebt waar je gebruik van maakt tijdens de werkzaamheden, zoals machines, gereedschap of een laptop. Of je moet goederen inkopen voor de bouw en die bewaar je in een bedrijfsruimte. In de bouw loop je het risico dat er schade optreedt aan deze producten, waardoor je nieuwe inventaris en goederen moet aanschaffen. Dit is een ongewenste situatie die ervoor kan zorgen dat je tijdelijk in een financieel lastige situatie kunt komen, omdat het in de meeste gevallen een grote investering is. Voor de zzp-bouwverzekering adviseren wij om de inventaris- en goederenverzekering af te sluiten. Door de inventaris- en goederenverzekering binnen de zzp-bouwverzekering af te sluiten, ben je verzekerd voor de schade die optreedt aan de inventaris en goederen door:

  • Diefstal
  • Brand
  • Waterschade

Zakelijke rechtsbijstandverzekering

Als zzp’er in de bouw werk je samen met verschillende opdrachtgevers, leveranciers of medewerkers. Het kan voorkomen dat je in een conflict komt waar je niet gezamenlijk uitkomt. Dit kan bijvoorbeeld een conflict zijn over het afgesproken contract of over de producten die je geleverd krijgt van je leverancier. Als je dit conflict niet samen kunt oplossen, loopt het uit op een juridisch proces. Het conflict zal dan voor de rechtbank uitgevochten moeten worden. Een juridisch proces brengt veel verschillende hoge kosten met zich mee waar je als zzp’er niet op zit te wachten. Met de zakelijke rechtsbijstandverzekering binnen de zzp-bouwverzekering ben je verzekerd voor de kosten van het juridische proces. Bovendien krijg je ook juridische hulp tijdens het zakelijke conflict. Door deze verzekering binnen de zzp-bouwverzekering af te sluiten, hoef je dus niet op te draaien voor de hoge kosten en ontvang je hulp, zodat je met de juiste kennis het proces ingaat.

 

De kosten van de zzp-bouwverzekering kunnen verschillen per verzekeringspakket dat wordt afgesloten. Doordat er gekozen kan worden voor het aantal verzekeringen, verschilt de premie per persoon binnen de zzp-bouwverzekering.

 

Ben je op zoek naar nog meer verzekeringen voor zzp’ers? Neem dan een kijkje bij de rechtsbijstandverzekering zzp.

Verzekering.nl

Op het moment dat je een offerte aanvraagt bij Verzekering.nl voor een zakelijke verzekering kom je direct in contact met een onafhankelijke verzekeringsexpert van Eijgendaal en van Romondt. Door middel van persoonlijk advies en actief meedenken voegen zij waarde toe voor jou en jouw bedrijf.

Hoe worden wij beoordeeld?

De bezoekers van deze website beoordelen onze dienstverlening met de volgende score.

Wij staan voor

Verzekering zzp bouw vergelijken

Wij bekijken wat je doet en gaan voor je op zoek naar een passende verzekering.

Een zzp-bouwverzekering afsluiten?

Heb je interesse om een zzp-bouwverzekering af te sluiten? Vul het offerteformulier in en onze verzekeringsspecialisten zullen contact met je opnemen. Onze verzekeringsspecialisten nemen de financiële belangen van potentiële klanten erg serieus. Wij helpen je daarom graag met het afsluiten van een zzp-bouwverzekering.

 

De adviseurs gaan graag met je in gesprek, zodat ze kunnen achterhalen of de verzekering en verzekeraar passen bij jouw wensen en behoeften. Hierdoor krijg je een passende zzp-bouwverzekering en ben je nooit onder- of oververzekerd, en sluit je de verzekering af voor de best mogelijke premie.

Enkele tips voor een zzp verzekering voor de bouw

Scroll naar boven