Zakelijk

Subaru autoverzekering

Als echte Subaru rijder houd je van avontuur. Jij willt toch onverhinderd op avontuur kunnen? Sluit dan een goede verzekering af. In dit artikel wordt duidelijk hoe je snel een goede en voordelige verzekering voor jouw auto kan afsluiten. Zodat je meer tijd hebt om avonturen te beleven

Modellen van Subaru

Er worden door Subaru veel auto’s gemaakt. Hieronder is een overzicht met de modellen die het meest bekend zijn en verkocht zijn:
  • Subaru Forester
  • Subaru XV

Dekkingen Autoverzekering Subaru

Bij het afsluiten van een autoverzekering heb je de keuze uit 3 basisdekkingen die verschillen in prijs en in hoeverre zij alles dekken. 1. WA: In Nederland moet elke auto minimaal een WA-verzekering hebben. Door deze verzekering wordt de schade die gemaakt wordt aan de andere auto vergoed. Dit is in het geval dat jij degene bent die de schade veroorzaakt. De schade die bij je eigen auto is veroorzaakt wordt met deze dekking niet vergoed 2. WA+: WA + wordt ook beperkt casco genoemd. De WA+ verzekering vergoedt dat geen wat de WA-verzekering ook vergoedt maar vergoedt ook diefstal, inbraak en brand- storm- of ruitschade. 3. Allrisk: Van de drie basisdekkingen biedt deze de meest uitgebreide dekking. Deze dekking heet ook WA+ volledig casco. Naast de hier bovengenoemde gevallen wordt schade aan eigen auto vergoedt ondanks dat je zelfschuldig bent. Verder dekt deze verzekering ook alle soorten vormen van vandalisme.

Autoverzekering vergelijken

Als de dekking is gekozen, kan er gezocht worden naar een autoverzekering die goedkoop is en natuurlijk ook de gekozen dekking heeft. Je hoeft simpelweg alleen je auto en persoonsgegevens in te vullen in de vergelijker op de website en dan krijg je een overzicht in op je beeld met verzekeringen die voldoen aan alle eisen.
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven