Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Tesla autoverzekering

Goedkope autoverzekeringen afsluiten via Verzekering.nl!

Tesla verzekering

Een Tesla auto is een duurzame auto, die niet rijdt op gas of benzine, maar op elektriciteit. Als je beschikt over een Tesla auto, dan kan het voorkomen dat je overweegt om een Tesla verzekering af te sluiten. Het afsluiten van een verzekering voor je Tesla is iets ingewikkelder dan wanneer je een verzekering afsluit voor een benzine auto. Bij het afsluiten van een tesla autoverzekering komt er namelijk wat meer bij kijken. Zo kunnen bepaalde reparaties bij schade of breuk alleen uitgevoerd worden door gespecialiseerde Tesla reparateurs. Ook kan het voorkomen dat je jouw Tesla accu moet vervangen. De kosten hiervan kunnen flink oplopen. Om je goed in te dekken tegen onaangename hoge kosten, kun je ervoor kiezen om een Tesla verzekering af te sluiten. Via Verzekering.nl kun je de goedkoopste Tesla autoverzekeringen afsluiten.

Vind jouw Tesla autoverzekering

Op zoek naar de beste Tesla autoverzekering voor jouw Tesla? Vergelijk simpel en snel autoverzekeringen met behulp van onze vergelijker. De modellen van Tesla zijn een combinatie van technische innovatie en exclusief design. Of je nu een Model 3, Model X of Model S rijdt, je wilt natuurlijk niet voor onaangename verassingen komen te staan. Zorg dus dat je goed verzekerd bent. Hieronder lees je hoe je dat doet. Bij een goede auto hoort een goede verzekering, met de juiste dekking. Ontdek hier welke autoverzekering het beste past bij jouw Tesla.

Dekking Tesla autoverzekering

We kunnen er eerlijk over zijn: ongeacht het model is een Tesla geen goedkope auto. Dit hypermoderne staaltje techniek zit boordevol gecompliceerde apparatuur. Zo’n prijzige en gewilde auto wil je waarschijnlijk ruimer verzekeren dan met alleen een WA-autoverzekering. We zetten voor het overzicht alle soorten autoverzekeringen op een rij:

WA-verzekering

Een WA-verzekering dekt enkel de kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit is de minimale wettelijk verplichte verzekering en gezien de cataloguswaarde van een Tesla niet de meest voor de hand liggende optie. Het advies is dan ook om te kijken naar een autoverzekering voor je Tesla met een Beperkt Casco-pakket, of nog beter: een Allrisk verzekering.

Beperkt Casco

Deze verzekering dekt al meer soorten schade dan een WA-verzekering. Een Beperkt Casco verzekering dekt schade die je bij anderen veroorzaakt, maar je bent ook verzekerd voor schade aan je Tesla waar je niemand aansprakelijk voor kunt stellen. Er geldt wel een lijst met bepalingen die de mate van dekking aangeven.

Allrisk

Als je voor je Tesla echt niets aan het toeval wilt overlaten, is een Allrisk Tesla verzekering het beste om te kiezen. Je verzekering vergoedt vrijwel alle schade in bijna elke situatie, ongeacht de aansprakelijkheid. Voor een nieuwe of jonge Tesla is de Allrisk verzekering de meest interessante optie, omdat de kosten van schade aan deze relatief dure auto al snel hoog kunnen oplopen.

Verzekeringen vergelijken en afsluiten voor je Tesla

Op Verzekering.nl kan je gemakkelijk en snel autoverzekeringen vergelijken én afsluiten voor je Tesla. Als je je kenteken invoert, zien we dat het gaat om een Tesla. Aan de hand van enkele persoonlijke gegevens kunnen we je het meest actuele én passende overzicht geven van de voordeligste autoverzekeringen voor jouw Tesla. Zo ga je dus nooit te veel betalen voor je autoverzekering en krijg je een duidelijk beeld van welke schades de verzekering dekt.

In slechts 10 minuten sluit je via Verzekering.nl een autoverzekering af. Volg onderstaand stappenplan en je kunt direct verzekerd de weg op.

1. Gegevens invullen

Vul de benodigde gegevens in voor je Tesla verzekering. Dit zijn je kenteken, geboortedatum, postcode en huisnummer en schadevrije jaren. Het aantal schadevrije jaren vind je op de polis van je huidige verzekering. Wanneer je voor het eerst een autoverzekering afsluit, is het aantal schadevrije jaren 0.

2. Dekking kiezen

Na het invullen van je gegevens kun je aangeven welke dekking je wenst voor je Tesla autoverzekering. Hierboven zijn de drie verschillende dekkingen uitgelicht

3. Vergelijken en verzekering kiezen

Op basis jouw gegevens en wensen laten we je een aantal autoverzekeringen zien. Vergelijk de verzekeringen en kies de verzekering die het beste bij je past.

4. Aanvullende modules kiezen

Heb je een geschikte verzekering gevonden? Dan kun je nog kiezen uit diverse aanvullende modules waarmee je nog vollediger bent verzekerd. Denk bijvoorbeeld aan een inzittendenverzekering, een rechtsbijstandverzekering of pechhulp.

5. Tesla verzekering aanvragen

Wanneer je alle benodigde gegevens hebt ingevuld en een verzekering hebt gekozen, versturen we je aanvraag naar de verzekeraar ter bevestiging. Totdat je aanvraag is goedgekeurd, ontvang je van ons een voorlopige dekking. Zo kun je gewoon verzekerd de weg op.

6. Acceptatie aanvraag voor je Tesla verzekering

Je krijgt bericht dat je aanvraag is geaccepteerd door de verzekeraar. In sommige gevallen wordt een aanvraag geweigerd. Je kunt dan bij een andere verzekeraar een nieuwe autoverzekering aanvragen. Vergeet niet een eventuele oude verzekering op te zeggen .

Tesla modellen

De auto’s van Tesla hebben de opkomst van de elektrische auto een flinke boost gegeven. De modellen zijn gewaagd vormgegeven en zitten vol met innovatieve technieken, waaronder autopilot. Dankzij Tesla heeft de elektrische auto een positieve transformatie ondergaan. Of je nu op zoek bent naar een sportieve sedan, een stoere SUV of een compacte middenklasser, Tesla heeft een passend model voor iedere wens. Lees hieronder meer:

Tesla Model S

Wat is een Tesla Model S? De Model S geldt als de gouden standaard voor elektrische auto’s. Met een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 2,5 seconden is hij de snelst optrekkende sedan ter wereld. Daarnaast heeft de Model S ook de grootste kofferruimte in zijn klasse. Deze auto is sinds 2013 op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Afhankelijk van hoe oud je Model S is, zal de keuze voor een autoverzekering liggen tussen een Beperkt Casco of een Allrisk verzekering.

Tesla Model X

Deze opvallende verschijning, met zijn bekende falcon doors, is Tesla’s volledig elektrische SUV. De Model X is pas sinds 2015 op de markt, dus je doet er verstandig aan om deze nog jonge auto Allrisk te verzekeren.

Tesla Model 3

Het centrale thema van de Model 3 is veiligheid. Hij is verkrijgbaar met dual-motor, all-wheel drive en nog veel meer opties. Ook de Model 3 is een jonge auto: hij is pas sinds 2017 op de markt. Een Allrisk verzekering zou dus de verstandigste keuze zijn.

Waarom Tesla autoverzekeringen vergelijken via Verzekering.nl?

Verzekering.nl biedt je het meest recente overzicht van de voordeligste autoverzekeringen. Je krijgt alleen resultaten te zien die passen bij jouw persoonlijke situatie. Onze vergelijker zorgt er niet alleen voor dat je de best passende Tesla autoverzekering vindt, maar je kan hem ook direct afsluiten. Zo helpt Verzekering.nl je gelijk met het besparen op je maandelijkse verzekeringskosten.

Vergelijk Tesla autoverzekeringen

Tesla verzekeringen kun je snel en gemakkelijk vergelijken via Verzekering.nl. Hierdoor bespaar je veel tijd en moeite en kun jij de goedkoopste Tesla verzekering afsluiten. Wij hebben diverse vergelijkingstools op onze website, waardoor je gemakkelijk verschillende verzekeringen kunt vergelijken. Op deze manier kun je via Verzekering.nl de goedkoopste Tesla verzekering vinden. Bekijk welke verzekering voor je Tesla het beste past bij jou. Druk de knop hieronder en bekijk jouw opties.

© copyright