Zakelijk

Skoda autoverzekering

Een echte Skoda rijder wilt natuurlijk op de best mogelijke manier verzekerd zijn. Elke auto moet in Nederland minimaal WA verzekerd zijn maar het kan voordeliger zijn om een betere verzekering af te sluiten. In deze tekst wordt duidelijk hoe jij het beste en voordeligste een verzekering afsluit. Dat leggen wij van Verzekering.nl graag voor jou uit. Zodat je niet te veel hoeft te betalen en goed verzekerd bent.

Modellen van Skoda

Er worden door Skoda veel auto’s gemaakt. Hieronder is een overzicht met de modellen die het meest bekend en verkocht zijn:

  • Skoda Octavia
  • Skoda Kodiaq
  • Skoda Citigo
  • Skoda Fabia

Dekkingen Autoverzekering Skoda

Iedere autoverzekering biedt de mogelijkheid uit 3 basisdekkingen die verschillen in prijs en in dekking.

WA:

In Nederland moet elke auto minimaal een WA-verzekering hebben. Door deze verzekering wordt de schade die gemaakt wordt aan de andere auto vergoed. Dit is in het geval dat jij degene bent die de schade veroorzaakt. De schade die bij je eigen auto is veroorzaakt wordt met deze dekking niet vergoed

WA+:

WA + wordt ook beperkt casco genoemd. De WA+ verzekering vergoedt dat geen wat de WA-verzekering ook vergoedt maar vergoedt ook diefstal, inbraak en brand- storm- of ruitschade.

Allrisk:

Van de drie basisdekkingen biedt deze de meest uitgebreide dekking. Deze dekking heet ook WA+ volledig casco. Naast de hier bovengenoemde gevallen wordt schade aan eigen auto vergoedt ondanks dat je zelf schuldig bent. Verder dekt deze verzekering ook alle soorten vormen van vandalisme.

Autoverzekering vergelijken

Wanneer de keuze is gemaakt voor de dekking die het beste bij de auto past, dan kan er gezocht worden voor een autoverzekering die het goedkoopst is en deze dekking heeft. Je doet dit door je auto en persoonsgegevens in te vullen in de vergelijker op de site . Daarna krijg je een overzicht met de autoverzekeringen die je gekozen dekking hebben.

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven