Zakelijk

Lamborghini autoverzekeringen vergelijken

Lamborghini autoverzekering

Autoverzekeringen vergelijken en meteen afsluiten voor je Lamborghini? Via Verzekering.nl vind je snel en simpel de beste en voordeligste autoverzekering door ze met elkaar te vergelijken. Met onze tool zie je al binnen een paar makkelijke stappen welke verzekering schade aan je Lamborghini het beste dekt en hoeveel je kan besparen op je maandelijkse premie.

Een Lamborghini is een sportwagen pur sang. Snel, luidruchtig en compromisloos. Deze zeer gewilde en exclusieve wagens hebben een goede verzekering nodig. Of je nu een klassieker als een Countach of Diablo rijdt, of juist een gloednieuwe Urus of Aventador: een Lamborghini is een kostbaar en bijzonder object. Hieronder lees je hoe je je Lamborghini het beste kunt verzekeren.

Vergelijk autoverzekeringen

Lamborghini autoverzekeringen dekking

Lamborghini’s zijn bijzondere auto’s en ieder model vertegenwoordigt een hoge waarde. Daarom is waarschijnlijk in alle gevallen een Allrisk verzekering de enige optie voor een Lamborghini. Waarom? Dat leggen we je graag uit aan de hand van de drie verschillende soorten dekkingen die er bestaan.

WA-verzekering

Voor de meeste auto’s die ouder zijn dan 15 jaar heb je aan een WA-verzekering genoeg. Een WA-verzekering vergoedt alleen schade die je veroorzaakt aan anderen. Voor ‘normale’ auto’s geldt dat de dagwaarde tegen die tijd zodanig is gedaald dat de kosten voor een ruimere verzekering stukken hoger liggen dan de kosten van eventuele schade aan je eigen auto. Dit is echter niet van toepassing als je een Lamborghini hebt. Lamborghini’s behouden hun waarde. Sterker nog, de klassieke modellen kunnen alleen maar stijgen in waarde. Een WA-verzekering is voor een Lamborghini dus geen optie.

Beperkt Casco autoverzekering

Een autoverzekering met een Beperkt Casco pakket is al vele malen ruimer dan een WA-verzekering. Deze autoverzekering dekt schade aan je eigen auto in bepaalde, van tevoren vastgestelde gevallen. De meeste auto’s komen in aanmerking voor deze verzekering als ze tussen de 6 en 11 jaar oud zijn. Ook hier is Lamborghini een uitzondering. De modellen van Lamborghini zijn zo waardevast dat je beter alle soorten schade kunt laten dekken met een Allrisk verzekering.

Allrisk verzekering

In het geval van schade aan je Lamborghini wil je eigenlijk niets aan het toeval overlaten. Wanneer je een Lamborghini wilt verzekeren, adviseren we je daarom enkel te kijken naar Allrisk autoverzekeringen. Ook wanneer je een ouder model rijdt. Een Lamborghini is een bijzondere wagen: hij is exclusief en zeer gewild en daarom waardevast. Er zijn modellen die alleen maar meer waard worden. Daarom is een Allrisk autoverzekering de enige verstandige optie voor je Lamborghini.

Lamborghini verzekeringen vergelijken, vinden en afsluiten

Met de tools van Verzekering.nl vind je de best passende autoverzekering voor je Lamborghini. Met slechts een paar persoonlijke gegevens en het kenteken maken we een persoonlijke selectie van de meest relevante autoverzekeringen.

Met Verzekering.nl heb je een nieuwe, voordelige Lamborghini autoverzekering snel voor elkaar. Aan de hand van onderstaande stappen heb je het al binnen 10 minuten geregeld.

 1. Gegevens opgeven

Eerst moeten we weten hoe je persoonlijke situatie eruitziet. Geef je postcode, huisnummer en geboortedatum op. Daarnaast geef je het kenteken en je opgebouwde schadevrije jaren op. Dat aantal vind je terug op de polis van je huidige autoverzekering.

 1. Dekking kiezen

Als je je persoonlijke gegevens hebt opgegeven, kies je welke dekking je wilt. Kies je een WA-verzekering, Beperkt Casco of Allrisk? In het geval van een autoverzekering voor een Lamborghini raden we je aan altijd te kiezen voor een Allrisk autoverzekering.

 1. Autoverzekeringen vergelijken

Vervolgens geven we je een overzicht van de meest relevante autoverzekeringen voor je Lamborghini. Nu kan je starten met vergelijken. Vind de beste autoverzekering en selecteer deze.

 1. Verzekering aanvullen?

Zodra je een geschikte autoverzekering hebt gevonden voor je Lamborghini, kan je deze nog beter laten aansluiten op je persoonlijke situatie door hem uit te breiden met bepaalde modules. Bijvoorbeeld met een rechtsbijstandverzekering, pechhulp of een inzittendenverzekering. Selecteer de modules waarmee je je autoverzekering wilt uitbreiden.

 1. Verzekering aanvragen

Nu verstuurt Verzekering.nl je aanvraag naar de verzekeraar ter bevestiging. Ondertussen ontvang je van ons een tijdelijke dekking totdat je verzekering is goedgekeurd. Je kunt dus direct verzekerd de weg op.

 1. Aanvraag bevestigd

De verzekeraar stuurt je een bevestiging van je aanvraag. Nu is je verzekering officieel. Is de aanvraag geweigerd? Dat kan gebeuren. Dan kun je bij een andere verzekeraar een nieuwe aanvraag indienen.

 

Over Lamborghini

Tractorbouwer Ferruccio Lamborghini richtte zijn sportwagenmerk in 1963 op, uit frustratie over de slechte koppeling die zijn Ferrari had. Toen hij dit probleem aankaartte bij Enzo Ferrari, werd Feruccio Lamborghini min of meer uitgelachen. Deze belediging was brandstof voor de overtuiging dat hij betere sportwagens kon bouwen dan Ferrari.

Lamborghini onderscheidde zich al snel met prachtige auto’s met radicale vormgeving en duizelingwekkende prestaties. De Lamborghini Miura is hier het beste voorbeeld van, door velen ook gezien als ’s werelds eerste echte ‘supercar’.

Modellen Lamborghini

Door de jaren heen heeft Lamborghini talloze klassiekers geleverd, zoals de Countach, Diablo en Murcielago. Dit premium automerk is in handen geweest van Chrysler en vele andere eigenaren, maar valt sinds 1998 onder Audi. Momenteel verkoopt Lamborghini meer auto’s dan ooit. Dit zijn de huidige modellen:

 • Aventador
 • Huracán
 • Urus
 • Sián FKP 37
 • Sián Roadster

Voor iedere Lamborghini vinden we de beste en voordeligste verzekering. Met onze kentekenchecker zien we direct om welk model het gaat en wat het bouwjaar is. Aan de hand van die gegevens geven we je alleen relevante resultaten voor je Lamborghini.

Veilig op weg via Verzekering.nl

Verzekering.nl helpt je met het vinden van de juiste autoverzekering voor je Lamborghini. Niet alleen met onze handige vergelijker; onze website staat namelijk vol met belangrijke informatie over autoverzekeringen en alle bekende verzekeraars.

Vergelijk autoverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven