Maserati autoverzekeringen vergelijken

Maserati autoverzekering

Autoverzekeringen vergelijken en gelijk afsluiten voor je Maserati? Via Verzekering.nl krijg je eenvoudig en snel een overzicht van de beste autoverzekeringen. Het is niet moeilijk om een verzekering te vinden die goed past bij zowel je Maserati als je persoonlijke situatie. In slechts 6 stappen heb je een nieuwe verzekering gevonden met een voordelige premie.

De auto’s van Maserati zijn niet zomaar alledaagse voertuigen. Het zijn sportieve, luxueuze auto’s met een typisch Italiaanse vormgeving. Maserati is een premium automerk dat hoofden doet draaien. Of je nu een vintage Maserati hebt zoals de Biturbo, of juist een gloednieuwe Levante SUV: een Maserati moet je goed verzekeren. Ontdek hieronder hoe je dat het beste kunt doen.

Vergelijk autoverzekeringen

Dekkingen Maserati autoverzekeringen

Iedere Maserati is een bijzondere auto, ongeacht de leeftijd. Sommige oudere Maserati’s stijgen zelfs in waarde. Waarschijnlijk is daarom een Allrisk verzekering de beste optie. Toch zetten we alle soorten dekkingen hieronder voor je op een rij:

WA-verzekering

De meeste gangbare auto’s van 15 jaar of ouder zijn het beste WA te verzekeren. Een WA-verzekering dekt alleen schade die je veroorzaakt aan anderen. De cataloguswaarde van ‘normale’ auto’s is tegen die tijd zodanig gedaald, dat de premie van een ruimere verzekering niet opweegt tegen de kosten van eventuele schade aan je eigen auto. Voor een bijzondere auto als een Maserati is dit echter niet het geval. Veel modellen behouden hun waarde of stijgen zelfs in waarde. Je bent dus beter af met een ruimere verzekering dan alleen een WA-pakket.

Beperkt Casco verzekering

Dit type dekking is al een stuk ruimer dan een WA-verzekering. Een Beperkt Casco verzekering dekt in beperkte mate ook schade aan je eigen auto en is vooral geschikt voor auto’s die tussen de 6 en 11 jaar oud zijn. Toch is ook deze dekking waarschijnlijk niet wat je zoekt als je een Maserati hebt. Als je eigenaar bent van een bijzonder model , is de dagwaarde waarschijnlijk nog dusdanig hoog dat je beter af bent met een Allrisk verzekering.

Maserati Allrisk verzekeren

In het geval van schade of ongelukken wil je met een Maserati eigenlijk niets aan het toeval overlaten. Een Allrisk verzekering is dan ook meestal de beste en enige optie voor een Maserati. Zelfs wanneer je al een ouder model rijdt. Sommige oudere modellen zijn namelijk zeer gewilde klassiekers en kunnen zelfs in waarde stijgen. Een goede reden om dan te kiezen voor een Allrisk verzekering.

Vind de perfecte autoverzekering voor je Maserati

Verzekering.nl biedt je een aantal tools om de beste autoverzekering voor je Maserati te vinden. Met het kenteken en enkele persoonlijke gegevens geven we je een actueel overzicht van de relevantste verzekeringen voor jou.

Met onze handige vergelijker heb je een nieuwe, voordeligere autoverzekering snel gevonden. Binnen 10 minuten heb je het geregeld:

  1. Vul je gegevens in

Geef je postcode, huisnummer en geboortedatum op. Vervolgens vul je je kenteken en het aantal schadevrije jaren dat je hebt opgebouwd in. De schadevrije jaren staan vermeld op je huidige polisblad.

  1. Kies je dekking

Vervolgens kies je voor welke dekking je gaat. Neem je een WA-verzekering, Beperkt Casco of Allrisk? Voor een Maserati autoverzekering is de Allrisk verzekering vaak de beste optie.

  1. Vergelijk autoverzekeringen

Met jouw persoonlijke voorkeuren en gegevens bieden we je nu een overzicht van autoverzekeringen die het beste bij jouw persoonlijke situatie passen. Neem alles goed door en kies de best passende verzekering.

  1. Aanvullende modules kiezen

Een goede verzekering gevonden? Dan kan je hem nu nog aanvullen met extra modules. Bijvoorbeeld rechtsbijstand, pechhulp of een extra inzittendenverzekering. Kies de modules waarmee je je verzekering wilt uitbreiden.

  1. De verzekering aanvragen

Nu verstuur je via Verzekering.nl de aanvraag ter bevestiging naar de betreffende verzekeraar. Ondertussen ontvang je van ons een voorlopige dekking. Je kan dus meteen de weg op met je Maserati.

  1. Bevestiging van je aanvraag

De verzekeraar bevestigt je aanvraag. Gefeliciteerd, je bent nu officieel verzekerd! Is jouw aanvraag geweigerd? Je kunt dan bij een andere verzekeraar een nieuwe aanvraag indienen.

 

Over Maserati

Maserati is door de vijf broers Maserati opgericht in 1914 in Bologna, Italië. Waar het voor de Tweede Wereldoorlog met name raceauto’s bouwde, richtte het merk zich na de oorlog veelal op het maken van exclusieve straatauto’s. Bekende klassiekers van Maserati zijn onder andere de Ghibli, 3500 GT, Khamsin en de Biturbo’s. Recentere modellen zijn de Quattroporte, GranCabrio en GranTurismo. Het huidige aanbod is zeer divers, waarbij nog steeds de nadruk ligt op sportiviteit en hoogwaardige afwerking. Maserati produceert zelfs een SUV, de Levante.

Maserati’s modellen

Maserati’s zijn zeer gewilde auto’s. Zowel de oudere, klassieke auto’s zoals de Merak 3000, Bora en Biturbo, als de modellen die Maserati tegenwoordig produceert. Dit zijn de meest recente modellen van Maserati:

  • Ghibli
  • Levante
  • Quattroporte
  • MC20

Via Verzekering.nl vind je snel de beste en voordeligste autoverzekering voor iedere Maserati. Via onze kentekenchecker zien we meteen om welk type het gaat, met het bijbehorende bouwjaar. Zo geven we je enkel relevante resultaten voor jouw Maserati.

Verzekering.nl helpt je verder

De tools van Verzekering.nl helpen je eenvoudig en snel een autoverzekering te vinden voor je Maserati, met niet alleen de beste dekking, maar ook de voordeligste premie. Je vindt op onze website veel informatie over autoverzekeringen en over alle gangbare verzekeraars die ze aanbieden.

Vergelijk autoverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven