Zakelijk

Ferrari verzekeren

Goed verzekerd tegen de scherpste premies

Ferrari verzekeren

Je Ferrari verzekeren? Dat kan gemakkelijk via Verzekering.nl. Je kan via ons je Ferrari verzekeren, zodat je goed verzekerd de weg op kan. Via Verzekering.nl maken wij het mogelijk voor jou om Ferrari verzekeringen te vergelijken en direct af te sluiten. Verzekering.nl geeft je snel en simpel een overzicht wanneer je autoverzekeringen vergelijkt. Soms is het lastig om een passende verzekering te vinden voor je Ferrari. Onze handige vergelijker biedt de uitkomst: aan de hand van een paar simpele stappen zie je al snel welke autoverzekering de beste dekking geeft én hoeveel geld je gaat besparen op de kosten van een Ferrari verzekering. Als mensen aan een sportwagen denken, dan komen ze vaak als eerste uit bij een Ferrari. Dat is ook niet zo vreemd: een Ferrari is een van de meest exclusieve en gewilde sportauto’s ter wereld. Of je nu een klassieker rijdt, zoals bijvoorbeeld een Testarossa, of juist een gloednieuwe 812 GTS: met een Ferrari wil je goed verzekerd op weg, zonder dat je daar te veel voor betaalt. Ontdek hieronder welke autoverzekering het beste past bij jouw persoonlijke situatie. Bereken Ferrari verzekering kosten

Ferrari autoverzekering dekkingen

Iedere Ferrari is een bijzonder object dat een flinke waarde vertegenwoordigt. Daarom wil je waarschijnlijk een Allrisk Verzekering. Toch zetten we de verschillen tussen de drie soorten dekkingen hieronder op een rij.

WA-verzekering

Voor de meeste auto’s die ouder zijn dan 15 jaar is een WA-verzekering de beste optie. De cataloguswaarde van deze auto’s is dan dusdanig gedaald dat de premie voor een ruimere verzekering meer kost ten opzichte van een eventuele schade zelf betalen. Een WA-verzekering dekt namelijk alleen schade die je veroorzaakt bij anderen. Dit geldt echter niet voor een Ferrari. Omdat dit bijzondere en gewilde sportwagens zijn, behouden ze hun waarde. Sterker nog: sommige Ferrari’s stijgen zelfs in waarde. Een ruimere dekking dan een WA-verzekering is dus zeker gewenst.

Beperkt Casco

Een Beperkt Casco autoverzekering is al een stuk ruimer qua dekking dan een WA-verzekering. Bij deze dekking staat een aantal gevallen vastgesteld waarin de verzekering schade aan je auto wel dekt. Beperkt Casco is met name interessant voor auto’s tussen de 6 en 11 jaar oud. Ook dit geldt meestal niet als je je Ferrari wilt verzekeren. De dagwaarde blijft namelijk zo hoog dat je schades aan je eigen auto beter door je verzekering kan laten dekken. In principe is een Allrisk Verzekering dan de beste optie.

Allrisk verzekering voor Ferrari

Als je een Ferrari hebt, wil je op het gebied van schade en ongelukken eigenlijk niets aan het toeval overlaten. Daarom is een Allrisk autoverzekering de enige echte optie voor een Ferrari. Ook als hij al ouder is. Een Ferrari is een bijzonder object en verliest eigenlijk nooit zijn waarde. Sommige modellen zijn zelfs zo gewild en exclusief dat ze na aankoop juist alleen maar stijgen in waarde. In onze ogen is een Allrisk verzekering dan ook de enige dekking waar je voor moet gaan.

Ferrari verzekeren? vind, vergelijk en bespaar op kosten van een Ferrari verzekering

Wil je je Ferrari verzekeren? Dan kun je goed terecht op Verzekering.nl. Op Verzekering.nl vind je de beste autoverzekering voor jouw Ferrari. Aan de hand van het kenteken en een paar persoonlijke gegevens maken we een relevant overzicht van autoverzekeringen die het beste bij jou persoonlijk passen. Een nieuwe, voordelige autoverzekering heb je zo gevonden. Al binnen 10 minuten heb je het geregeld. Volg hiervoor de onderstaande stappen:
 1. Voer je gegevens in

Vul je postcode, huisnummer en geboortedatum in. Vervolgens geef je je kenteken op en je aantal schadevrije jaren. De schadevrije jaren vind je op je huidige polisblad. Is dit je eerste autoverzekering? Dan is het aantal schadevrije jaren 0.
 1. Kies de dekking

Na het invullen van je persoonlijke gegevens kies je de dekking. Ga je voor een WA-verzekering, Beperkt Casco of Allrisk? Als je een autoverzekering zoekt voor een Ferrari adviseren we je te kiezen voor een Allrisk autoverzekering.
 1. Start met vergelijken

Aan de hand van je persoonlijke voorkeuren en je gegevens maken we een overzicht van autoverzekeringen die voor jou het meest relevant zijn. Je kan nu verzekeringen vergelijken. Bekijk ze goed en kies de autoverzekering die het beste bij je past.
 1. Aanvullende pakketten kiezen

Heb je een geschikte verzekering voor je Ferrari gevonden? Dan kan je nu kiezen of je hem wilt verruimen met een van de diverse aanvullende modules. Denk bijvoorbeeld aan pechhulp, een rechtsbijstandverzekering of een inzittendenverzekering. Kies de modules waar je de verzekering mee wilt uitbreiden voor een nog veiligere autoverzekering. Je Ferrari verzekeren kan met een aanvullende dekking. Bekijk aanvullende verzekeringen en stel een pakket samen die goed aansluit bij je persoonlijke situatie.
 1. Vraag de autoverzekering aan

Vervolgens verstuurt Verzekering.nl je aanvraag naar de betreffende verzekeraar ter bevestiging. In de tussentijd ontvang je van Verzekering.nl een voorlopige dekking. Je kunt dus direct verzekerd de weg op.
 1. Bevestiging aanvraag

Je ontvangt de bevestiging van je aanvraag van de verzekeraar. Nu ben je officieel verzekerd. Heeft de verzekeraar je aanvraag geweigerd? Dan kun je bij een andere verzekeraar een nieuwe aanvraag doen.

Ferrari verzekeren? Snel & gemakkelijk verzekeren via Verzekering.nl

Over Ferrari

Toen Enzo Ferrari zijn merk begon, had hij eigenlijk helemaal geen oog voor auto’s. Enkel voor racen. Toch kwam er in 1947 een model dat bestemd was voor de openbare weg. De Ferrari 125 S had als doel om geld te genereren voor het Ferrari raceteam. Het sportieve karakter is nog steeds een ‘unique selling point’ van de consumentenauto’s van Ferrari. Het merk is ook nog altijd actief in de racerij met een Formule 1 team.

Modellen Ferrari

De modellen van Ferrari zijn stuk voor stuk klassiekers te noemen. De oudere modellen, zoals de F40 en Enzo, worden regelmatig geveild voor vele miljoenen. De meest recente modellen van Ferrari zijn:
 • 812 Superfast
 • 812 GTS
 • SF90 Stradale
 • SF90 Spider
 • F8 Tributo
 • F8 Spider
 • Ferrari Roma
 • Portofino M
 • Monza SP1
 • Monza SP2
Voor iedere Ferrari vind je via Verzekering.nl de beste en voordeligste Ferrari verzekering. Onze kentekenchecker ziet direct om welk type en bouwjaar het gaat. Op die manier krijg je dus alleen relevante resultaten te zien voor jouw Ferrari. Ferrari verzekeren kan gemakkelijk via onze site. Zie wat er mogelijk is voor jou.

Verzekering.nl helpt je op weg

Bereken je premie voor het verzekeren van je Ferrari

Je Ferrari verzkeren kan je snel en direct doen via Verzekering.nl. Met de tools van Verzekering.nl vind je snel en simpel een autoverzekering met de juiste dekking voor je Ferrari, zonder dat je te veel premie betaalt. Onze website staat vol met informatie over alle belangrijke aspecten van autoverzekeringen en de verzekeraars die ze aanbieden. De ferrarie verzekering kosten kunnen vrij hoog zijn. Via Verzekering.nl helpen we je graag verder. Op onze site bieden wij de goedkoopste verzekeringen aan voor je Ferrari, zodat je goed verzekerd de weg op kan. Bekijk wat er mogelijk is voor jou en verzeker je Ferrari gemakkelijk en goedkooop via Verzekering.nl. Bereken Ferrari verzekering kosten
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven