Zakelijk

Bentley autoverzekering

Bentley autoverzekering

Autoverzekeringen vergelijken en afsluiten voor je Bentley? Op Verzekering.nl vind je simpel en snel de voordeligste autoverzekeringen met de laagste premie, dankzij onze vergelijker. Hiermee zie je binnen slechts een paar simpele stappen met welke verzekering je het voordeligst uit bent voor je Bentley en welke dekking er het beste bij past.

Voor velen geldt Bentley als een van de meest luxe en exclusieve auto’s ter wereld waar een behoorlijk prijskaartje aan hangt. Een Bentley is niet voor iedereen en is zeker geen alledaagse verschijning. Het is een bijzondere, kostbare auto, ongeacht zijn leeftijd. Of je nu een gloednieuwe Bentayga of Flying Spur rijdt, of juist een klassieker als een Bentley Arnage of Mulsanne, je wilt goed verzekerd de weg op met zo’n kostbare auto. Lees hieronder hoe je de beste verzekering vindt voor je Bentley.

Vergelijk autoverzekeringen autoverzekering dekking

Een Bentley is een bijzondere auto en de meeste modellen hebben een hoge waarde. Ook de oudere Bentley’s zijn vaak nog veel geld waard of stijgen zelfs in waarde. In de meeste gevallen is een autoverzekering met een Allrisk dekking voor een Bentley de enige verstandige optie. De redenen hiervoor lees je aan de hand van de verschillende soorten dekkingen:

WA-verzekering

Als je auto 15 jaar of ouder is, heb je vaak voldoende aan een autoverzekering met WA-dekking. Een WA-verzekering dekt alleen schade die je hebt veroorzaakt bij anderen. Vaak is een reparatie aan een ‘normale’ auto goedkoper dan de maandelijkse premie voor een ruimere verzekering. Dit omdat de dagwaarde inmiddels aanzienlijk is gedaald. Dit verhaal is echter niet van toepassing wanneer je een Bentley rijdt. Veel Bentley’s behouden een hoge waarde, sommige modellen stijgen zelfs in waarde. Reparaties aan je eigen auto zullen erg duur zijn, waardoor een ruimere dekking gewenst is.

Beperkt Casco verzekering

De dekking van een autoverzekering met een Beperkt Casco pakket is al stukken ruimer dan die van een WA-verzekering. Deze autoverzekering dekt wel schade aan je eigen auto, maar in beperkte mate. Meestal is deze verzekering het meest geschikt voor auto’s tussen de 6 en 11 jaar oud. Voor een nieuwe Bentley is deze verzekering ongeschikt. Maar als je een ouder model hebt dat minder populair is en een lagere dagwaarde heeft, kan een Beperkt Casco autoverzekering een voordelige en interessante optie zijn.

Allrisk verzekering

Als je een nieuwe Bentley rijdt of een gewilde klassieker hebt, wil je natuurlijk zo min mogelijk aan het toeval overlaten. We raden je dan vooral aan om een Allrisk verzekering af te sluiten, zeker gezien de waarde die de meeste Bentley’s vertegenwoordigen. Het zijn exclusieve en gewilde auto’s: sommige modellen zullen zelfs alleen maar stijgen in waarde. Daarom is in de meeste gevallen een Allrisk verzekering de verstandigste optie voor een Bentley.

Bentley autoverzekeringen vergelijken en afsluiten

Verzekering.nl biedt je allerlei handige tools om uit te zoeken welke autoverzekering het beste past bij je Bentley. Met onze vergelijker sluit je aan de hand van je kenteken en een paar persoonlijke gegevens al binnen 10 minuten een nieuwe autoverzekering af.

Volg onderstaande 6 stappen en je hebt het al voor elkaar. Lees ze hieronder:

  1. Gegevens invoeren

We hebben een paar persoonlijke gegevens nodig. Voer je postcode, huisnummer en geboortedatum in. Geef het kenteken op en het aantal schadevrije jaren. Je schadevrije jaren vind je terug op je huidige polis.

  1. Kies je dekking

Nu kan je aangeven welke soort dekking je zoekt voor je Bentley. Ga je voor een WA-verzekering, Beperkt Casco of Allrisk? Als je een Bentley hebt, is een Allrisk verzekering in de meeste gevallen de verstandigste optie.

  1. Verzekeringen vergelijken

Nadat je de dekking hebt gekozen, begin je met het vergelijken van autoverzekeringen. Je krijgt een overzicht van de meest relevante verzekeringen die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie en de voorkeuren die je hebt opgegeven.

  1. Autoverzekering uitbreiden

Heb je een geschikte verzekering gevonden? Dan kan je er nu nog voor kiezen hem uit te breiden met bepaalde modules. Denk hierbij aan extra dekking op het gebied van pechhulp, rechtsbijstand of een inzittendenverzekering. Kies de modules die je graag erbij wilt hebben, zodat je nog beter verzekerd op weg gaat.

  1. Verstuur je aanvraag

Als je alles compleet hebt, verstuur je de aanvraag ter goedkeuring naar de betreffende verzekeraar. In de tussentijd ontvang je een tijdelijke dekking van Verzekering.nl. Je kan dus gelijk de weg op met je Bentley.

  1. Bevestiging van je aanvraag

De verzekeraar stuurt je een bevestiging van de aanvraag. Je bent nu officieel verzekerd. Heeft de verzekeraar je aanvraag geweigerd? Probeer dan bij een andere verzekeraar een nieuwe aanvraag voor een andere verzekering te doen.

 

Over Bentley

Walter Owen Bentley richtte Bentley op in 1919 en stond al snel bekend om de luxe, snelle en betrouwbare auto’s die hij produceerde. Ook op het circuit maakten de grote auto’s furore dankzij de zogenaamde ‘Bentley Boys’; de naam van een groep jonge, rijke mannen die veel succes hadden in de racerij met hun Bentley. Zo zorgde een Bentley 3 keer achtereenvolgens voor de overwinning van de 24-uursrace van Le Mans, van 1927 tot en met 1930.

De recessie in de jaren ’30 zorgde ervoor dat Bentley failliet ging, maar Rolls-Royce kocht het merk. Bentley bleef in het bezit van Rolls-Royce tot 2003, waarna Volkswagen het merk overnam.

Modellen van Bentley

Bentley produceert tot op de dag van vandaag zeer exclusieve, luxe auto’s die nog altijd een sportief karakter meedragen. De huidige modellen van Bentley zijn:

  • Bentayga
  • Continental
  • Flying Spur
  • Mulliner

Via Verzekering.nl vind je voor iedere Bentley de beste en voordeligste verzekering. Onze kentekenchecker ziet direct om welk type het gaat en wat het bouwjaar is. Zo krijg je dus alleen de meest relevante resultaten te zien voor je Bentley.

Met Verzekering.nl veilig op weg

Verzekering.nl helpt je op weg met het vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen, maar je vindt op onze website ook veel belangrijke informatie over autoverzekeringen en de verzekeraars erachter. Ook geven we antwoorden op veelgestelde vragen.

Vergelijk autoverzekeringen

 

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven