Infiniti autoverzekering

Wil je graag besparen op je maandelijkse kosten voor je Infiniti autoverzekering? Bij Verzekering.nl kan je snel en gemakkelijk autoverzekeringen vergelijken én afsluiten voor jouw Infiniti. Infiniti is het luxe zustermerk van Nissan en is een grote speler op de Amerikaanse markt. De modellen van Infiniti reflecteren Japans vakmanschap en ongekende luxe.

Bij zo’n exclusieve auto hoort een goede verzekering. Daar helpen we je graag verder mee. Lees hieronder hoe je jouw Infiniti zo goed en voordelig mogelijk verzekert. Heb je vragen of wil je direct verzekeringen vergelijken? Maak dan gebruik van de onderstaande button.

Vergelijk autoverzekeringen

Dekking Infiniti autoverzekering

Er bestaan drie soorten dekkingen voor een autoverzekering: een WA-verzekering, een Beperkt Casco pakket of een Allrisk autoverzekering. Een belangrijke factor bij het kiezen is de leeftijd van je Infiniti. Als je een nieuw model of jonge occasion rijdt, is een Allrisk verzekering meestal de voordeligste optie. Is jouw Infiniti al wat ouder? Kijk dan naar een Beperkt Casco pakket of zelfs een WA-verzekering. Bekijk de uitleg hier:

WA-verzekering

Heb je een Infiniti van rond de 15 jaar oud? Dan is een WA-verzekering vaak de beste optie. Een WA-verzekering dekt alleen schade aan anderen die jij hebt veroorzaakt. De dagwaarde van je auto is zodanig gedaald, dat de kosten van een duurdere Beperkt Casco of Allrisk verzekering niet opwegen tegen het zelf moeten betalen in het geval van een reparatie.

Beperkt Casco pakket

Wanneer een Infiniti tussen de 6 en 11 jaar oud is, kiezen de meesten voor een Beperkt Casco pakket. Deze verzekering dekt schade aan anderen én in beperkte mate schade aan je eigen auto. Voor een relatief jonge auto is de premie van een Beperkt Casco verzekering vaak voordeliger, omdat je bepaalde schades aan je auto kunt verhalen op je verzekering in plaats van zelf voor de kosten te moeten opdraaien.

Je Infiniti Allrisk verzekeren

Als je een nieuwe Infiniti of een jonge occasion rijdt en je wilt niets aan het toeval overlaten, dan is een Allrisk autoverzekering de meest voor de hand liggende optie. Dit pakket dekt iedere schade aan anderen, maar ook aan je eigen auto. In geval van schade valt de maandelijkse premie meestal lager uit dan de prijs van een reparatie. Wil je dus echt zorgeloos de weg op met je Infiniti? Ga dan voor een Allrisk autoverzekering.

Infiniti autoverzekering vinden, vergelijken én afsluiten

Welke Infiniti je ook rijdt, Verzekering.nl vindt de best passende autoverzekering. Aan de hand van je kenteken en een paar gegevens maken we een selectie van de beste autoverzekeringen die het meest relevant zijn voor jouw persoonlijk situatie. Je krijgt van ons een overzicht met alle verschillende verzekeraars en de dekking die ze bieden.

Via Verzekering.nl vind je al binnen 10 minuten een nieuwe, voordeligere verzekering voor je Infiniti. Doorloop deze stappen en bespaar direct op je maandelijkse premie:

 1. Geef je gegevens op

We hebben een paar gegevens van je nodig, waaronder je schadevrije jaren. Die kan je terugvinden op je huidige polis. Is dit je eerste autoverzekering? Dan is het aantal schadevrije jaren 0. Daarnaast hebben we je postcode en huisnummer, geboortedatum en kenteken nodig. Vul ze in, zodat we beeld krijgen van jouw persoonlijke situatie.

 1. Kies welke dekking je zoekt

Vervolgens kies je de dekking: ga je voor een WA-verzekering, Beperkt Casco of Allrisk autoverzekering? De verschillen tussen deze dekkingen staan hierboven kort uitgelegd.

 1. Vergelijk en kies

Aan de hand van jouw voorkeuren en gegevens maken we een selectie van relevante verzekeringen. Nu is het tijd om verzekeringen met elkaar te vergelijken. Welke past het beste bij jou?

 1. Vul je verzekering aan

Heb je een autoverzekering gevonden? Bedenk dan of je hem wilt uitbreiden met aanvullende pakketten. Bijvoorbeeld een rechtsbijstandverzekering, pechhulp of een inzittendenverzekering. Zo kan je jezelf nog beter indekken.

 1. Infiniti autoverzekering aanvragen

Als je stap 1 tot en met 4 hebt doorlopen, versturen we je aanvraag ter bevestiging naar de verzekeraar. Tot die tijd ontvang je van Verzekering.nl tijdelijke dekking, zodat je direct de weg op kan.

 1. Aanvraag geaccepteerd

Je krijgt bevestiging van de verzekeraar dat je autoverzekering voor je Infiniti is geaccepteerd. Nu is je nieuwe verzekering definitief. Het kan gebeuren dat een verzekeraar je aanvraag weigert. Je kan dan een andere verzekering aanvragen bij een andere aanbieder. Vergeet ook niet om je oude verzekering op te zeggen.

Over Infiniti

In 1989 is Infiniti opgericht als het luxemerk van Nissan om te concurreren met het hogere segment automerken, zoals Lexus, Mercedes en BMW. 20 jaar later kwam Infiniti ook naar Europa. Infiniti’s modellen staan bekend om hun gedurfde uiterlijk, vooruitstrevende techniek en de vele luxe opties die standaard aan boord zitten. Bijvoorbeeld navigatie, leren bekleding en airco.

Sinds 2020 verkoopt Infiniti geen nieuwe auto’s meer in Europa. Er zijn nog wel mooie occasions in omloop, waardoor je voor een relatief lage prijs een exclusieve en luxe auto kunt kopen.

Modellen van Infiniti

De meest actuele modellen van Infiniti zijn:

 • Q30
 • Q50
 • Q60
 • Q70
 • QX30
 • QX70

Voor ieder model hebben we de perfecte autoverzekering. Ook als je een oudere Infiniti hebt. Dankzij onze kentekencheck kunnen we precies zien hoe oud jouw auto is. Op die manier bieden we je alleen maar relevante autoverzekeringen aan.

Waarom Verzekering.nl?

Met Verzekering.nl bespaar je direct op je maandelijkse kosten voor je verzekering. Op onze website vind je niet alleen allerlei informatie over verzekeringen, je kan ze ook direct vergelijken en jouw nieuwe verzekering afsluiten. Zo ga je goed verzekerd op weg zonder daar te veel voor te hoeven betalen.

Vergelijk autoverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven