Zakelijk

Honda autoverzekering

Als jij een Honda hebt wil je deze natuurlijk lang kunnen gebruiken zonder extreem hoge kosten te betalen bij ongevallen. Hier moet jij je voor verzekeren. Elke auto in Nederland is minimaal WA-verzekerd maar voor extra zekerheid kan je je natuurlijk uitgebreider verzekeren. Hoe jij het beste een verzekering voor jouw Honda kan krijgen, dat leggen wij van Verzekering.nl graag voor jou uit. Zodat jij niet te veel hoeft te betalen en goed verzekerd de weg op kan.

Over Honda

Honda is een merk van Japanse herkomst. Het produceert auto’s motorfietsen en tot slot ook scooters. Het bedrijf produceert ook nog ATV’s, watersportmachines, tuimachines en elektrische generatoren.

Modellen van Honda

Sinds 1948 worden er door Honda auto’s gemaakt. Er zijn door de jaren heen een hoop auto’s gemaakt. De modellen die het meest verkocht en bekend zijn in het huidige jaar zijn:
  • Honda Jazz
  • Honda CR-V
  • Honda Civic

Dekkingen Autoverzekering Honda

Een autoverzekering kent drie basisdekkingen die elk verschillen in prijs en in hoeverre zij alles dekken. 1. WA: Door deze verzekering wordt de schade die gemaakt wordt aan de andere auto vergoed. De schade die bij je eigen auto is veroorzaakt wordt met deze dekking niet vergoed 2. WA+: WA + wordt ook beperkt casco genoemd. De WA+ verzekering vergoedt dat geen wat de WA-verzekering ook vergoedt maar vergoedt ook diefstal, inbraak en brand- storm- of ruitschade. 3. Allrisk: Van de drie basisdekkingen heeft Allrisk de meest uitgebreide dekking. Deze dekking heet ook WA+ volledig casco. Naast de hier bovengenoemde gevallen wordt schade aan eigen auto vergoedt ondanks dat je zelf schuldig bent. Verder dekt deze verzekering ook alle soorten vormen van vandalisme.

Autoverzekering vergelijken

Als er eenmaal is gekozen voor een soort dekking, dan moet er gezocht worden voor een verzekering die het goedkoopst is en deze dekking heeft. Dit doe je door je auto en persoonsgegevens in te vullen in de vergelijker op de site. Hierna krijg je een overzicht met de autoverzekeringen die het best passen bij jouw auto.
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven