Zakelijk

Jaguar autoverzekering

Jaguar autoverzekering

Een Jaguar autoverzekering vinden en afsluiten? Via Verzekering.nl kun je snel en simpel autoverzekeringen vergelijken. Bovendien sluit je er ook gelijk een af. We helpen je graag met het vinden van de best passende verzekering voor je Jaguar. Daarnaast zorgt onze vergelijker ervoor dat je bespaart op je maandelijkse premie.

Als je denkt aan Jaguar, kom je al snel uit bij thema’s als luxe, performance en exclusiviteit. Of je nu een klassieke ‘Jag’ rijdt of een gloednieuwe, je wilt natuurlijk goed verzekerd de weg op. Zonder dat je te veel betaalt. Ontdek hier hoe je dat het beste doet.

Vergelijk autoverzekeringen

Dekkingen Jaguar verzekering

Om erachter te komen wat nu de best passende dekking voor je Jaguar is, moeten we onder andere weten hoe oud het model is. Als je een nieuwe Jaguar of jonge occasion rijdt, is een Allrisk verzekering vaak de beste optie. Wanneer je auto al wat ouder is, is een Beperkt Casco of WA-verzekering wellicht een betere keuze. Bekijk de verschillen tussen deze drie pakketten hieronder:

Jaguar WA-verzekering

Deze variant vergoedt alleen de schade die je veroorzaakt aan anderen. Een WA-verzekering is vooral geschikt wanneer je Jaguar minimaal 15 jaar oud is. De premie voor een ruimere verzekering weegt dan niet meer op tegen de overgebleven waarde. Het is dan voordeliger om zelf eventuele schade aan je Jaguar te betalen.

Beperkt Casco-pakket

Met een Jaguar tussen de 6 en 11 jaar oud kiezen de meesten voor een Beperkt Casco verzekering. Deze autoverzekering vergoedt in alle gevallen schade aan anderen en in beperkte mate de schade aan je eigen auto. Dit laatste is vastgelegd in een lijst. Auto’s uit deze leeftijdscategorie zijn nog relatief jong. De extra kosten voor een Beperkt Casco-pakket ten opzichte van een WA-verzekering zijn dan ook vaak lager dan wanneer je een reparatie zelf moet betalen.

Jaguar Allrisk verzekeren

Wie zorgeloos de weg op wil, zit met een Allrisk verzekering altijd safe. Deze verzekering dekt schade in vrijwel iedere situatie en past het beste bij auto’s tot 6 jaar oud. De waarde van je Jaguar is dan namelijk nog erg hoog en eventuele schade aan je eigen auto valt duur uit. De premie voor deze verzekering is goedkoper dan wanneer je een reparatie zelf moet betalen.

Vind, vergelijk en sluit af: de perfecte Jaguar autoverzekering

Ongeacht het type of de leeftijd van je Jaguar vindt Verzekering.nl voor jou de beste autoverzekering. Met een paar persoonlijke gegevens en het kenteken stellen we een relevant overzicht samen van autoverzekeringen die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Wist je dat je bij Verzekering.nl al binnen 10 minuten een nieuwe autoverzekering voor je Jaguar afsluit? Volg de onderstaande stappen voor het snelste resultaat:

 1. Geef je gegevens op

We hebben een paar gegevens van je nodig. Je postcode en huisnummer, geboortedatum, kenteken en schadevrije jaren. Je schadevrije jaren vind je op je huidige polisblad. Sluit je voor het eerst een autoverzekering af? Dan heb je 0 schadevrije jaren.

 1. Kies de dekking

Als je deze gegevens hebt ingevuld, kies je voor de soort dekking die je wilt. Wil je een WA-verzekering, Beperkt Casco of een Allrisk autoverzekering?

 1. Vergelijk verzekeringen

Met jouw gegevens en voorkeuren gaan we vervolgens aan de slag. We maken een selectie van autoverzekeringen die het meest relevant zijn voor jou. Vergelijk het aanbod en kies de verzekering die het beste bij je past.

 1. Aanvullend verzekeren?

Zodra je een geschikte verzekering hebt gevonden, kan je deze aanvullen met bepaalde modules. Kies bijvoorbeeld voor een inzittendenverzekering, rechtsbijstandverzekering of pechhulp. Zo ga je straks nog beter verzekerd de weg op.

 1. Autoverzekering aanvragen

Als je bovenstaande stappen hebt doorlopen, versturen we je aanvraag naar de verzekeraar ter bevestiging. Je ontvangt van Verzekering.nl een voorlopige dekking totdat je bevestiging krijgt van de verzekeraar. Zo ben je direct verzekerd en kan je gelijk met je Jaguar de weg op.

 1. Acceptatie aanvraag

De verzekeraar bevestigt je aanvraag via een bericht. Vergeet niet je oude verzekering op te zeggen. Is je aanvraag geweigerd? Bij een andere verzekeraar kun je een nieuwe autoverzekering aanvragen.

Over Jaguar

In 1922 begon The Swallow Sidecar Company met de productie van zijspancombinaties voor motoren. In 1935 kwam dit merk met een gamma aan auto’s onder de naam Jaguar en na de Tweede Wereldoorlog doopte het gehele bedrijf zich om tot Jaguar. Door de jaren heen kende het verschillende overnames, maar de geschiedenis van Jaguar is vooral kenmerkend door de vele prachtige modellen die het merk heeft voortgebracht. Denk bijvoorbeeld aan klassiekers als de E-type, XJS en XJ220. Tegenwoordig heeft Jaguar nog steeds een leidende rol binnen de premium automerken.

Huidige modellen Jaguar

Jaguar produceert een breed gamma aan verschillende luxe auto’s. Op dit moment zijn dit de modellen:

 • F-Pace
 • E-Pace
 • I-Pace
 • XE
 • XF
 • XJ

Verzekering.nl vindt voor iedere Jaguar de best passende en meest voordelige verzekering. Met onze kentekenchecker zien we gelijk om welk model het gaat en hoe oud de auto is. Zo krijg je alleen relevante resultaten als je autoverzekeringen vergelijkt op onze website.

Waarom Verzekering.nl?

Als je op zoek bent naar een betere autoverzekering met een lagere premie dan je huidige, heb je genoeg aan de tools die Verzekering.nl biedt. Onze website bevat informatie over alle belangrijke autoverzekeringen en legt je uit waar je goed op moet letten tijdens het afsluiten. Met Verzekering.nl vind je de beste verzekering voor je Jaguar zonder een onnodig hoge premie. Vind, vergelijk en sluit af.

Vergelijk autoverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven