Alfa romeo autoverzekering

De stoere, snelle en prachtige Alfa Romeo is een auto die schittert, zelfs als deze niet gewassen is! Als Alfa Romeo-liefhebber wil je deze auto natuurlijk niet onverzekerd de weg op laten gaan. Geen paniek! Wij als Verzekering.nl helpen jou met het vinden van de beste en goedkoopste deal voor jouw auto. Goed verzekerd, goedkoop uit en een prachtauto: wie wil dat nou niet?

Over Alfa Romeo

Alfa Romeo is een sportief Italiaans automerk. Dit merk staat bekend om haar prachtauto’s en sportwagens. Het merk was immers in haar beginjaren erg betrokken bij autoraces. Alfa Romeo maakt per jaar rond de 150.000 auto’s en is na Fiat het grootste automerk uit Italië.

Automodellen van Alfa Romeo

Sinds 1910 worden er door Alfa Romeo vele auto’s gemaakt. De volgende modellen zijn het bekendst en het meest verkocht. Ken jij ze al?
  • 4C
  • Giulietta
  • Giulia
  • Mito
  • Stelvio

De autoverzekering voor jouw Alfa Romeo

Je kunt je auto op drie verschillende manieren verzekeren. De prijs en de mate waarin je auto verzekerd is, verschilt per dekking. De drie dekkingen:   WA Het is in Nederland verplicht om minimaal een WA-verzekering te hebben. Deze verzekering vergoedt de schade die gemaakt is aan een auto van iemand anders. De schade die bij jouw eigen Alfa Romeo is veroorzaakt wordt met deze dekking niet vergoed.
WA+
WA + wordt ook wel beperkt casco genoemd. De WA+ verzekering vergoedt datgene wat de WA-verzekering ook vergoedt en meer! Denk bijvoorbeeld aan de vergoeding van inbraak en brand-, storm- of ruitschade.
Allrisk
De Allriskverzekering is de meest uitgebreide dekking en wordt ook wel WA+ volledig casco genoemd. Naast de hier bovengenoemde gevallen wordt schade aan eigen auto vergoed wanneer je zélf de veroorzaker bent. Verder dekt deze verzekering ook alle soorten vormen van vandalisme.

Autoverzekering vergelijken

Als je weet welke dekking je wilt, dan is het tijd om een autoverzekering te zoeken die bij jou past. Dit doe je door jouw auto en persoonsgegevens in te vullen in de vergelijker op onze website. Een door ons gemaakt overzicht toont je dan welke autoverzekeringen het beste bij jou en jouw Alfa Romeo passen en je kun direct een autoverzekering afsluiten!
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven