Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Internationale zorgverzekering

Zorgverzekering internationaal vergelijken

  • Professioneel, objectief en onafhankelijk
  • Vergelijk alle internationale zorgverzekeringen op één plek
  • Kies zelf de best passende internationale zorgverzekering
  • Zorgverzekering afsluiten en direct besparen

Internationale zorgverzekering

Een internationale zorgverzekering is handig om te hebben wanneer je op reis gaat of tijdelijk in het buitenland verblijft. Met een internationale zorgverzekering kun je jezelf verzekeren voor spoedeisende hulp in zowel Nederland als het buitenland. Een zorgverzekering internationaal biedt een werelddekking aan. Dat betekent dat je met de internationale zorgverzekering wereldwijd gedekt bent tegen onverwachte medische kosten. Krijg je een ongeluk? Of raak je gewond? Dan worden ziekenhuiskosten vergoed..

Beste internationale zorgverzekering

Je kan een internationale zorgverzekering afsluiten bij veel verzekeraars. Het kan echter wel voorkomen dat de verzekeraar wel doet aan medische acceptatie, voordat je geaccepteerd wordt voor het afsluiten van de internationale zorgverzekering. Ben je opzoek naar een zorgverzekering met internationale dekking? Je kan bij ons de beste internationale zorgverzekering vergelijken met meerdere internationale zorgverzekeringen. Het vergelijken van de goede zorgverzekeringen kan gemakkelijk en snel op onze site. Jij geeft aan wat je wensen en behoeften zijn en wij weergeven vervolgens zorgverzekeringen voor jou. Heb je help nodig bij het vinden van de een zorgverzekering internationaal? Onze adviseurs helpen je graag bij het vinden van de beste internationale zorgverzekering. Neem contact met ons op, als je advies nodig hebt.

Wie betaalt de medische kosten bij een ongeval?

Wanneer je de internationale zorgverzekering afsluit, betaal je maandelijks een vast bedrag aan premie. Maar wie betaalt de medische kosten als je in een ongeval hebt bij een internationale zorgverzekering afsluiten? Nou, in 2007 werd een convenant samenloop reis-en zorgverzekering gesloten onder verschillende verzekeraars. Dit heeft velen voordelen voor de klant. Zo heeft de klant slechts een aanspreekpunt en wordt de klant niet van de kast naar de muur gestuurd door verzekeraars van de internationale zorgverzekering. Met het convenant van zorgverzekering wordt er bij een ongeval eerst een alarmcentrale benaderd. Deze alarmcentrale regelt de hulpverlening en de zorgkostenafhandeling. Vervolgens bepalen de verzekeraars na het ongeval onderling wie welke kosten moet betalen. Een zorgverzekering internationaal afsluiten kan op Verzekering.nl.

Internationale zorgverzekering vergelijken

Internationale zorgverzekering afsluiten

Een zorgverzekering met internationale dekking afsluiten kun je eenvoudig doen via Verzekering.nl. bij het afsluiten van een internationale zorgverzekering, wordt er vaak gekeken naar een aantal factoren. De factoren waarmee er rekening wordt gehouden bij internationale zorgverzekering afsluiten zijn: leeftijd, huidige gezondheid, medische geschiedenis en land van herkomst. Op Verzekering.nl heb je veel opties voor een zorgverzekering internationaal afsluiten. Via Verzekering.nl kun je gemakkelijk een zorgverzekering afsluiten. Zie op Verzekering.nl welke mogelijkheden jij hebt voor het afsluiten van zorgverzekeringen.

Direct berekenen
Vergelijk de beste verzekeraars
© copyright