Zakelijk

Pro Life zorgverzekering

Waarom Pro Life zorgverzekering
Pro Life zorgverzekering afsluiten. Lees alles over de Pro Life zorgverzekering en vergelijk met andere aanbieders . Vind de beste voor jouw zorg via Verzekering.nl

Pro Life zorgverzekering

Met de zorgverzekering van Pro Life , wat nu onder de naam De christelijke zorgverzekeraar doorgaat, kan je je laten verzekeren voor de zorg. De verzekeraar vindt het belangrijk dat iedereen een zorgverzekering kan kiezen die bij zijn of haar visie op het leven aansluit, zowel reguliere als christelijke zorg. Daarom bieden zij naast de basisverzekeringen ook een aantal aanvullende verzekeringen aan. Pro Life pleit voor het toegankelijk maken van de zorg. Zij bieden veel mogelijkheden om je aanvullend te verzekeren, zodat je een pakket voor de zorg kunt samenstellen die goed bij je past. Verder biedt Pro Life ook extra gratis services aan waaronder ondersteuning door een vertrouwenarts, die je kan helpen in het geval dat je vragen hebt over het leven of de zorg.

Vergelijk zorgverzekeringen

Basisverzekering van Pro Life

Het afsluiten van een zorgverzekering is Nederland is voor iedereen verplicht. Bij Pro Life kun je zowel een basisverzekering als een aanvullende verzekering afsluiten,. Voor de basisverzekering van Pro Life heb je twee mogelijkheden. Bij de Pro Life zorgverzekering kun je kiezen uit de basisverzekeringen:

  • Principe Polis Budget
  • Principe Polis

Aanvullende verzekeringen van Pro Life

Als je een aanvullende verzekering van Pro Life hebt dan ben je voor meer zorg verzekerd. Je bent voor zorg verzekerd die het basispakket niet vergoed. Bij Pro Life zijn er vier aanvullende verzekeringen. Met een aanvullende verzekering van Pro Life ben je ook verzekerd voor Christelijke Zorg.

  • Smallpolis
  • Mediumpolis
  • Largepolis
  • Extra Largepolis

Tandartsverzekeringen van Pro Life

Pro Life heeft de volgende extra tandartsverzekeringen:

  • Tand Small
  • Tand Medium
  • Tand Large

 

 

 

 

 

 

 

De zorgverzekering van Pro Life

De Pro Life app

Pro Life maakt gebruik van de Pro Life app. Deze app is zeer gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat je zaken snel en gemakkelijk kan afhandelen. Wanneer je rekeningen van behandelingen voor de zorg hebt, kun je deze gemakkelijk via de Pro Life app doorsturen. Verder kun je via de app vergoedingen vinden en je verzekeringen bekijken.

Premie van Pro Life

Meestal verschilt de premie van een zorgverzekering per zorgverzekeraar. Wil je weten wat de premie is van de zorgverzekering van Pro Life dan kan je de vergelijker invullen en zo zie je wat de premie is van Pro Life. Bekijk welke verzekeringen het beste bij jou passen met behulp van de vergelijker onderaan de pagina.

Declareren bij Pro Life

Het declareren is heel eenvoudig bij Pro Life. Als je zorgkosten hebt gemaakt en je zelf het bedrag hebt voorgeschoten kan je het later declareren. Je kan bij Pro Life declareren via de online omgeving, je mobiel of per post.

Online omgeving

Op de website van Pro Life kan je eenvoudig met je DigiD je declaratie indienen. Dit doe je door je gegevens in te voeren en vervolgens een foto van je nota of een goede scan up te loaden. De declaratie wordt dan na ontvangst binnen 10 dagen verwerkt.

Mobiel

Met de app van Pro Life kan je met je telefoon declaraties indienen. Je hoeft dan alleen een foto van de nota op de app te uploaden. Buitenlandse nota’s moeten wel eerst via de post gedeclareerd worden.

Per post

Als je je zorgkosten liever via de post wil declareren dan kan je op de website van Pro Life een declaratieformulier downloaden en vervolgens met de originele nota’s opsturen naar het postadres van Pro Life.

Opzeggen Pro Life zorgverzekering

Als je voor de eerste van januari overstapt naar een andere verzekering dan wordt de verzekering automatisch stopgezet. Als je jouw zorgverzekering op een ander moment wil opzeggen dan kan dat door met de klantenservice van Pro Life contact op te nemen via het telefoonnummer 033 422 81 88. De klantenservice is op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 bereikbaar.

Vergelijk Pro Life op Verzekering.nl

Bij Verzekering.nl kan jij je zorgverzekering vergelijken zodat jij het meeste uit jouw zorgverzekering kan halen. Je kan via ons eenvoudig vergelijken en wellicht is Pro Life voor jou de beste keuze. Je kunt op Verzekering.nl gebruikmaken van onze vergelijker. Met behulp van onze vergelijker kun je gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken met elkaar. Wanneer je dus opzoek bent naar een goede zorgverzekering kun je terecht op Verzekering.nl. Bekijk welke zorgverzekeringen via ons kan afsluiten met behulp van de button hieronder.

Vergelijk zorgverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven