Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Pro Life zorgverzekering

Bij Pro Life kan je je laten verzekeren voor de zorg. De verzekeraar vindt het belangrijk dat iedereen een zorgverzekering kan kiezen die bij zijn of haar visie op het leven aansluit, zowel reguliere als christelijke zorg. Daarom bieden zij naast de basisverzekeringen ook een aantal aanvullende verzekeringen aan.

Vergelijk zorgverzekeringen

Basisverzekering van Pro Life

Je hebt de keuze uit 2 soorten basisverzekeringen.

  • Principe Polis Budget
  • Principe Polis

Aanvullende verzekeringen van Pro Life

Als je een aanvullende verzekering van Pro Life hebt dan ben je voor meer zorg verzekerd. Je bent voor zorg verzekerd die het basispakket niet vergoed. Bij Pro Life zijn er vier aanvullende verzekeringen,.

  • Smallpolis
  • Mediumpolis
  • Largepolis
  • Extra Largepolis

Tandartsverzekeringen van Pro Life

Pro Life heeft de volgende extra tandartsverzekeringen:

  • Tand Small
  • Tand Medium
  • Tand Large

Premie van Pro Life

Wil je weten wat de premie is van de zorgverzekering van Pro Life dan kan je de vergelijker invullen en zo zie je wat de premie is van Pro Life.

Declareren bij Pro Life

Het declareren is heel eenvoudig bij Pro Life. Als je zorgkosten hebt gemaakt en je zelf het bedrag hebt voorgeschoten kan je het later declareren. Je kan bij Pro Life declareren via de online omgeving, je mobiel of per post.

Online omgeving

Op de website van Pro Life kan je eenvoudig met je DigiD je declaratie indienen. Dit doe je door je gegevens in te voeren en vervolgens een foto van je nota of een goede scan up te loaden. De declaratie wordt dan na ontvangst binnen 10 dagen verwerkt.

Mobiel

Met de app van Pro Life kan je met je telefoon declaraties indienen. Je hoeft dan alleen een foto van de nota op de app te uploaden. Buitenlandse nota’s moeten wel eerst via de post gedeclareerd worden.

Per post

Als je je zorgkosten liever via de post wil declareren dan kan je op de website van Pro Life een declaratieformulier downloaden en vervolgens met de originele nota’s opsturen naar het postadres van Pro Life.

Opzeggen Pro Life zorgverzekering

Als je voor de eerste van januari overstapt naar een andere verzekering dan wordt de verzekering automatisch stopgezet. Als je jouw zorgverzekering op een ander moment wil opzeggen dan kan dat door met de klantenservice van Pro Life contact op te nemen via het telefoonnummer 033 422 81 88. De klantenservice is op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 bereikbaar.

Contactgegevens van Pro Life

Website: https://www.prolife.nl/

Telefoonnummer: 033 422 81 88

Vergelijk Pro Life

Bij Verzekering.nl kan jij je zorgverzekering vergelijken zodat jij het meeste uit jouw zorgverzekering kan halen. Je kan via ons eenvoudig vergelijken en wellicht is Pro Life voor jou de beste keuze.

Vergelijk verzekering


© copyright