Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Korting zorgverzekering

Antwoord

Korting zorgverzekering

Voor veel mensen is de hoogte van de premie voor hun verzekering een belangrijke factor, wanneer zij een zorgverzekering willen afsluiten. Er zijn relatief veel zorgverzekeraars, die korting geven op de zorgverzekering. Zo wordt er korting gegeven in de vorm van een tegemoetkoming voor chronisch zieken en hebben veel verzekeraars afspraken over korting gemaakt met diverse zorgorganisaties. Ook kun je bijvoorbeeld flink besparen door een collectieve zorgverzekering te nemen.

Wanneer kan ik korting op zorgverzekering krijgen?

Korting op je zorgverzekering kun je krijgen door een collectieve zorgverzekering af te sluiten. Een collectieve zorgverzekering is een verzekering, die je afsluit met een grote groep individuen. Bij veel organisaties zoals bijvoorbeeld spotclubs kun je een collectieve verzekering nemen. In de meeste gevallen bieden zorgverzekeraars korting aan op je premie, als je een collectieve zorgverzekering afsluit. Gemiddeld kan een persoon 7% op hun premie besparen bij het afsluiten van deze verzekering. Verder krijg je in Nederland een tegemoetkoming, als je chronisch ziek of gehandicapt bent. Voor mensen jonger dan 65 jaar is het mogelijk om een korting op je zorgverzekering te krijgen van 16%, wanneer je een eigen bijdrage betaalt voor AWBZ- zorg inclusief verblijf. Mensen die ouder zijn dan 65 jaar kunnen een korting krijgen van 8%.

korting jaarbetaling zorgverzekering 2022

Als je een zorgverzekering af wilt sluiten is het van belang om onder andere te kijken naar de hoogte van je premie. Je wilt natuurlijk niet onnodig te veel betalen. In sommige gevallen is er zelfs een korting op je verzekering mogelijk. Bekijk via Verzekering.nl de goedkoopste zorgverzekeringen en vind een verzekering, die ideaal aansluit bij je persoonlijke situatie. Druk de knop hieronder en vergelijk goedkope zorgverzekeringen.

Vergelijk zorgverzekeringen

Vergelijk de beste verzekeraars
© copyright