Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Lifetri uitvaartverzekering

Met de uitvaartverzekering van Lifetri zorgt u ervoor dat uw nabestaanden niet voor de kosten van uw uitvaart hoeven op te draaien. Bij de verzekeraar kiest u zelf wat u wel en niet wilt verzekeren, zo betaalt u nooit teveel.

De voordelen van de uitvaartverzekering van Lifetri:

  • De verzekeraar maakt na een aantal gesprekken een selectie voor wat uw uitvaart nodig heeft. Deze zijn afgestemd op uw wensen en behoeften.
  • Een uitvaart heeft in iedere provincie een andere prijs, hierdoor kunnen de prijzen van verzekeraars erg verschillen. Lifetri hanteert een gemiddelde prijs.
  • De prijzen van de uitvaartverzekering veranderen met het jaar. Lifetri controleert jaarlijks of u niet teveel betaalt, anders passen zij dit aan.
  • U kunt voor uw uitvaart bij iedere uitvaartverzorger terecht.


Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met u willen delen. U kunt deze verzekering dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kunt u zien welke verzekeringen u wel via ons af kunt sluiten.

Vergelijk uitvaartverzekering


© copyright