Zakelijk

Lifetri uitvaartverzekering

Bekijk alle uitvaartverzekeringen

Bekijk de mogelijkheden via onderstaande uitvaartverzekeringstool. Klik hiervoor op de onderstaande button en selecteer de gewenste opties.

Bekijk de opties
Waarom Lifetri uitvaartverzekering
De uitvaartverzekering van Lifetri kan op dit moment niet nieuw worden afgesloten aangezien Lifetri geen nieuwe uitvaartzekeringen aanbiedt. Lifetri heeft uitvaartverzekeringen in beheer die in het verleden zijn afgesloten bij NUVEMA en Klaverblad. 

Bij Lifetri begrijpen ze de gevoeligheid van uitvaartverzekeringen en het belang van het beschermen van je dierbaren in moeilijke tijden.

Daarom willen we je informeren over de uitvaartverzekeringen, namelijk dat er geen nieuwe uitvaartverzekeringen aan worden geboden. Lifetri beheert momenteel uitvaartverzekeringen die in het verleden zijn afgesloten bij NUVEMA en Klaverblad, zowel natura- als kapitaaluitvaartverzekeringen.

Via de website van Lifetri is veel informatie terug te vinden over de lopende uitvaartverzekeringen en kunnen ook wijzigingen worden doorgegeven.

Lifetri uitvaartverzekeringen

Kapitaal uitvaartverzekering

Voor degenen die bij Klaverblad een kapitaaluitvaartverzekering hebben afgesloten, biedt Lifetri de Lifetri Uitvaart Kapitaalverzekering. Deze uitvaartverzekering van Lifetri keert een geldbedrag uit bij overlijden, waarmee jouw nabestaanden de kosten van de begrafenis kunnen dekken.

Hier zijn enkele belangrijke punten over de Lifetri Uitvaart Kapitaalverzekering:

  • Verzekerd bedrag: Je hebt de vrijheid om zelf het verzekerde bedrag te kiezen, variërend van €3.000 tot €20.000, afhankelijk van jouw specifieke uitvaartwensen.
  • Kinderen meeverzekerd: Jouw kinderen tot 18 jaar zijn automatisch en kosteloos meeverzekerd voor een bedrag tot €7.500.
  • Optionele premievrijstelling: Je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor aanvullende modules, zoals vrijstelling van premiebetaling bij overlijden en/of arbeidsongeschiktheid. Voor meer informatie hierover kun je contact met ons opnemen of je assurantieadviseur raadplegen.

 

Natura uitvaartverzekering

Als je ooit een uitvaartverzekering hebt afgesloten bij NUVEMA, is het goed om te weten dat Lifetri sinds 2018 deze verzekeringen beheert. Er is niets veranderd aan de verzekering die je ooit hebt afgesloten bij NUVEMA.

Voor de natura uitvaartverzekeringen die ze beheren, betekent dit dat het verzekerde bedrag alleen kan worden besteed aan jouw uitvaart, en de financiële afhandeling wordt rechtstreeks gedaan met de uitvaartverzorger. Goed nieuws voor de ouders: namelijk kinderen tot 18 jaar zijn nu automatisch gratis meeverzekerd voor hetzelfde bedrag als de hoofdverzekerde, zodat je je hier geen zorgen over hoeft te maken. Je kunt Lifetri altijd op de hoogte stellen als je een kind krijgt tijdens de looptijd van je verzekering.

Voordelen Lifetri uitvaartverzekering

Bij Lifetri staan ze voor jouw persoonlijke wensen en behoeften. Jij kunt zelf een uitvaartverzorger kiezen en de verzekering samenstellen op basis van jouw unieke wensen en de lokale prijzen. Lifetri bieden ook een jaarlijkse Zekerheidscheck om te zorgen dat je verzekerd bedrag overeenkomt met de kosten van jouw wensen. Zo blijven jouw wensen gewaarborgd.

Uitvaartverzekeringen vergelijken

We zetten deze informatie wel op onze website, omdat we zoveel mogelijk informatie over uitvaartverzekeringen met u willen delen. U kunt de uitvaartverzekering van Lifetri dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kunt u zien welke uitvaartverzekeringen u wel via ons af kunt sluiten.

Vergelijk uitvaartverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven