Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

ARAG rechtsbijstandverzekering

Met de rechtsbijstandverzekering van ARAG betaalt u nooit te veel. Voor ARAG is de klanttevredenheid erg belangrijk, ze zijn dan ook trots op een gemiddelde beoordeling van een 8,2. ARAG kent twee soorten particuliere rechtsbijstandverzekeringen, de ARAG Flexpolis en de ARAG ProRechtPolis.

ARAG Flexpolis

Deze rechtsbijstandverzekering kun je flexibel instellen en maak je dus zelf op maat. Ideaal wanneer je graag zelf kiest wat je verzekeren wil. De basis is de module Consument & Wonen, maar deze valt uit te breiden met de module Verkeer en de module Inkomen. Hoe meer je verzekerd hoe duurder de premie uiteraard is.

ARAG ProRechtPolis

Dit is de meest complete rechtsbijstandverzekering van ARAG. Verkeer, Consument & Wonen zijn hier standaard meeverzekerd. Het is mogelijk om de module Inkomen en de module Fisaal & Vermogen mee te verzekeren. In de basis is deze verzekering al completer dan de Flexpolis, daarnaast is de verzekering ook verder uit te breiden dan de Flexpolis. Wanneer je veel zekerheid wenst en op veel rechtsgebieden de rechtsbijstandverzekering wil kunnen inschakelen dan is dit de beste keus.

Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met u willen delen. U kunt deze verzekering dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kunt u zien welke verzekeringen u wel via ons af kunt sluiten.

Vergelijk verzekering


© copyright