Zakelijk

Centraal beheer overlijdensrisicoverzekering

Onze top 5 overlijdensrisico­verzekeraars
Waarom Centraal beheer overlijdensrisicoverzekering
Centraal beheer overlijdensrisicoverzekering afsluiten. Vergelijk overlijdensrisicoverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor jou via Verzekering.nl

Een overlijdensrisicoverzekering van Centraal Beheer kan al vanaf €1,30 per maand worden afgesloten. Met deze verzekering zorg je ervoor dat je nabestaanden beschermt zijn voor de financiële gevolgen als je komt te overlijden.

Voordelen  overlijdensrisicoverzekering Centraal Beheer

Een Centraal beheer overlijdensrisicoverzekering heeft voordelen zoals:

 • Een bedrag verzekeren kan tussen de € 10.000,- en € 2.000.000,-;
 • Verzekeringsvormen kiezen: gelijkblijvend of annuïtair/lineair dalend;
 • Zelf de looptijd bepalen, tot een maximale leeftijd van de verzekerde van 75 jaar oud;
 • Kan verzekerd zijn vanaf een leeftijd van 15 jaar, de verzekeringnemer is minimaal 18 jaar;
 • Keuze tussen een gelijkblijvend verzekerd bedrag of een dalend verzekerd bedrag;
 • Keuze tussen een vaste premie of een variabele premie;
 • Makkelijk een gezondheidsverklaring af kunnen leggen en direct uitslag van de beoordeling.
Centraal beheer overlijdensrisicoverzekering voor twee personen afsluiten?

Bij het Centraal beheer overlijdensrisicoverzekering kun je er voor kiezen om twee personen te verzekeren. Hierin heb je dan twee mogelijkheden:

 • Je kan beide een eigen verzekering afsluiten; Dit is handig als je voor elk persoon een eigen overlijdensrisicoverzekering wilt samenstellen. Bijvoorbeeld als je voor je partner een andere verzekeringsvorm en/of duur wilt afsluiten. Na het eerste overlijden kun je dan nog beslissen of je de verzekering van de achterblijvende partner door wilt laten lopen;
 • De tweede optie is om een gezamenlijke verzekering af te sluiten, één verzekering voor beide personen dus. Dit is nuttig als je minder premie wilt betalen. Een Centraal Beheer overlijdensrisicoverzekering voor beide personen afsluiten is gemiddeld tussen de 5 % en 15 % goedkoper. Hierbij geldt dat de verzekering stopt na het eerste overlijden. Bij het eerste overlijden wordt dan eenmalig uitgekeerd.

Vaste en variabele premie bij Centraal Beheer overlijdensrisicoverzekering

Zoals bij de kenmerken geschreven staat kun je bij de overlijdensrisicoverzekering van Centraal Beheer kiezen tussen een vaste en een variabele premie.

 • Variabele premie: Wanneer je kiest voor een variabele premie betaal je elke maand een premie die past bij je leeftijd. Omdat het overlijdensrisico steeds groter wordt naarmate je ouder wordt, wordt de premie ook hoger. Van te voren wordt precies aangegeven hoeveel dit elke maand zal zijn;
 • Vaste premie: Bij een vaste premie blijft de premie gedurende de hele looptijd gelijk. In het begin zal je te veel betalen voor je leeftijd, terwijl je later een te laag bedrag betaalt. De vaste premie is dus een gemiddelde premie.
Wanneer een vaste en wanneer een variabele premie kiezen?

Wanneer je denkt dat je later wel meer kan betalen en het nu fijn vindt om een lagere premie te hebben is een variabele premie een goede keuze voor jou. Wanneer je de hele looptijd een gelijk bedrag wilt betalen is een vaste premie een geschikte keuze.

MoneyView over Centraal Beheer overlijdensrisicoverzekering

In januari 2024 heeft MoneyView, een onafhankelijk onderzoeksbureau, een gedetailleerde analyse gepresenteerd van overlijdensrisicoverzekeringen. Er zijn hierbij 32 producten met annuïtair dalende dekking, waarbij 2.728 klantprofielen werden doorgerekend en geanalyseerd. Centraal Beheer springt eruit in de ProductRating Prijs met annuïtair dalend voor de overlijdensrisicoverzekering. 

Wat Centraal Beheer uniek maakt, is niet alleen de erkenning binnen de ProductRating Prijs, maar ook het feit dat het product voor de tweede keer in de prijzen is gevallen. Het behaalde resultaat is bijzonder gezien het feit dat Centraal Beheer concurreert met 42 criteria die zijn geselecteerd, geclusterd en gewogen door MoneyView.

Centraal Beheer biedt een annuïtair dalende overlijdensrisicoverzekering aan die zich kenmerkt door een vaste premie. Dit houdt in dat verzekerden gedurende de looptijd van de verzekering kunnen profiteren van een stabiele premie, wat financiële zekerheid en voorspelbaarheid met zich meebrengt. 

Je kunt hier direct jouw overlijdensrisicoverzekering van Centraal Beheer aanvragen

Overlijdensrisicoverzekering afsluiten?

Voor meer informatie over de overlijdensrisicoverzekering van Centraal Beheer kun je terecht bij Centraal Beheer. Wij snappen dat het uitzoeken van een overlijdensrisicoverzekering als moeilijk kan worden ervaren. Op Verzekering.nl kun je de verschillen gemakkelijk vergelijken. Wij helpen je graag verder op de pagina overlijdensrisicoverzekering.

Vergelijk overlijdensrisicoverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven