Zakelijk

Centraal Beheer ongevallenverzekering

Kies voor financiële rust bij een ongeval
Onze top 5 ongevallenverzekeraars
Waarom Centraal Beheer ongevallenverzekering
Centraal Beheer ongevallenverzekering afsluiten? Vergelijk ongevallenverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste via Verzekering.nl

Een ongevallenverzekering van Centraal Beheer afsluiten zorgt voor een dekking bij invaliditeit of overlijden. Je bent verzekerd van een bedrag wanneer je blijvend invalide raakt. Wanneer de verzekerde komt te overlijden door een ongeval wordt er een bedrag uitgekeerd aan de nabestaanden. Deze ongevallenverzekering kan zowel ongevallen binnenshuis als buitenshuis verzekeren. Met de persoonlijke Centraal Beheer verzekering heb je geen eigen risico.

Voordelen van een Centraal Beheer ongevallenverzekering

Naast dat je zelf kunt kiezen of je binnenshuis of buitenshuis (of beide) verzekerd wilt zijn, heeft de ongevallenverzekering nog meer voordelen:

  • Het heeft een speciale afdeling die mensen met letsel helpt met hulp en vergoedingen;
  • Centraal Beheer staat 24 uur per dag voor je klaar, zowel telefonisch als via de app;
  • Met een doorlopende reisverzekering van Centraal beheer waarmee je ongevallen buitenshuis verzekert, is het niet nodig om een persoonlijke buitenshuis ongevallenverzekering van Centraal Beheer af te sluiten. Andersom geldt hetzelfde;
  • Met de ongevallenverzekering buitenshuis ben je wereldwijd verzekerd, ook in het verkeer.
Centraal Beheer ongevallenverzekering voor meerdere personen afsluiten?

Bij Centraal Beheer kun je kiezen om de verzekering voor jezelf of voor meerdere personen af te sluiten. Wanneer je je partner wilt meeverzekeren kies je voor een verzekering voor twee personen. Indien je het hele gezin wilt verzekeren, kies dan om voor drie of meer personen de verzekering af te sluiten. De Centraal Beheer ongevallenverzekering geldt ook wanneer je kind bij je ex-partner woont en regelmatig bij jou is. Kinderen zijn ook verzekerd als ze uit huis gaan om te studeren.

 

Voorwaarden Centraal Beheer ongevallenverzekering

De Centraal Beheer ongevallenverzekering keert een bedrag uit wanneer je blijvend invalide raakt door een ongeval of komt te overlijden. Het bedrag dat Centraal Beheer uitkeert hangt af van wat je hebt en hoe ernstig het is. Je kan zelf het verzekerde bedrag bepalen. Je kan hierbij kiezen uit vier verschillende bedragen voor overlijden en invaliditeit. Bij een ongeval krijg je het verzekerde bedrag of een deel hiervan. Bij het overlijden door een ongeval krijgen de nabestaanden/ degene die de erfenis regelt het bedrag.

Ongevallenverzekering vergelijken?

Voor meer informatie over de verzekeraar Centraal Beheer kun je hier terecht: Centraal Beheer. Wij snappen dat het uitzoeken van een ongevallenverzekering als moeilijk kan worden ervaren. Naast Centraal Beheer ongevallenverzekering zijn er nog meer ongevallenverzekeringen. Op Verzekering.nl kun je de verschillen tussen de verzekeraars gemakkelijk vergelijken. Wij helpen je graag verder op deze pagina:

Vergelijken ongevallenverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven