Persoonlijke ongevallenverzekering

Direct en veilig een verzekering afsluiten

Onze top 5 ongevallenverzekeraars

Op zoek naar een persoonlijke ongevallenverzekering?

Als ondernemer ben je natuurlijk een belangrijk onderdeel van je onderneming. Het kan echter voorkomen dat je een ongeval overkomt. De financiële gevolgen van een ongeval kunnen vrij groot zijn. Dat is natuurlijk niet fijn. Toch kun je jezelf indekken tegen de financiële gevolgen van een ongeval door een persoonlijke ongevallenverzekering af te sluiten. Wanneer je blijvend invalide raakt of overlijdt, zal deze verzekering een vast bedrag uitkeren aan jou of je nabestaanden.

Wat dekt een persoonlijke ongevallenverzekering?

Wat dekt een persoonlijke ongevallenverzekering nou eigenlijk? Een persoonlijke ongevallenverzekering dekt je in het geval dat je blijvend invalide raakt of overlijdt na een ongeluk. Je verzekeraar zal een vast bedrag uitkeren, wanneer je wordt aangevallen of aangereden.

Persoonlijke ongevallenverzekering. Tot welke leeftijd kan ik deze verzekering afsluiten?

Tot wanneer kun je een persoonlijke ongevallenverzekering afsluiten? Deze verzekering kun je afsluiten tot je 60e levensjaar. In sommige gevallen is het toch mogelijk om een persoonlijke ongevallenverzekering af te sluiten, wanneer je ouder bent dan 60 jaar. Neem contact op met je verzekeraar voor meer informatie hierover.

Persoonlijke ongevallenverzekering afsluiten

In welke situaties stopt een persoonlijke ongevallenverzekering?

De verzekering zal stopgezet worden in de volgende situaties:

Wanneer je de verzekering stopzet.

Wanneer de verzekerde zijn/haar 70e levensjaar bereikt.

Wanneer de verzekerde overlijdt.

Is een ongevallenverzekering verplicht?

Een ongevallenverzekering is wettelijk niet verplicht in Nederland. Het kan in bepaalde Cao’s echter wel voorkomen, dat je verplicht wordt gesteld om een ongevallenverzekering af te sluiten.

Wat is een persoonlijke ongevallenverzekering?

Wat is een persoonlijke ongevallenverzekering? Een persoonlijke ongevallenverzekering is een verzekering, waarmee je medische kosten, blijvende invaliditeit of overlijden kunt indekken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan de dekking behandelingen in het ziekenhuis.

Ongevallen binnenshuis

Wanneer je een persoonlijke ongevallenverzekering hebt afgesloten ben je voor ongevallen binnenshuis wel verzekerd voor:

  • Ongevallen in je woning, tuin, garage en oprit
  • Een vast bedrag voor blijvende invaliditeit
  • Een vast bedrag aan nabestaanden bij overlijden
  • Ongevallen buitenshuis

Wanneer je een persoonlijke ongevallenverzekering hebt afgesloten ben je voor ongevallen buitenshuis wel verzekerd voor:

  • Ongevallen in het verkeer of buitenshuis
  • Een vast bedrag bij blijvende invaliditeit na een ongeval
  • Een vast bedrag aan nabestaanden bij overlijden

Voor wie is een persoonlijke ongevallenverzekering?

Voor wie is een persoonlijke ongevallenverzekering? Je kunt een ongevallenverzekering afsluiten voor jezelf of de mensen waarmee je samenwoont. Hierbij kun je denken aan het meeverzekeren van je partner, maar ook het meeverzekeren van kinderen. Wanneer je bijvoorbeeld je partner wilt meeverzekeren, dan moet je een verzekering afsluiten voor twee personen.

Persoonlijke ongevallenverzekering afsluiten

Sluit een persoonlijke ongevallenverzekering af via Verzekering.nl. Via Verzekering.nl kun je snel en gemakkelijk een verzekering afsluiten. Wanneer je een verzekering afsluit is het natuurlijk van belang, dat je een passende verzekering kiest. Wij helpen je graag daarbij. Vind de beste persoonlijke ongevallenverzekering tegen de aantrekkelijkste premies op onze site.

 

Vergelijk ongevallenverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven