Zakelijk

OHRA Ongevallenverzekering

Waarom OHRA Ongevallenverzekering
Met de OHRA Ongevallenverzekering verzeker je jezelf tegen onvoorziene schade. Bekijk en vergelijk via Verzekering.nl.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Met de OHRA ongevallenverzekering, verzeker je jezelf tegen onvoorziene schade. Mocht je invalide raken, dan helpt OHRA met een stukje financiële zekerheid. Op deze pagina lees je onder andere wat een ongevallenverzekering inhoudt, hoe de basisdekking van de ongevallenverzekering eruit ziet én in welke gevallen je wel en niet bent verzekerd.

Ongevallenverzekering

Een ongevallenverzekering is een verzekering waarvan je hoopt hem nooit te hoeven gebruiken. Een ongevallenverzekering keert namelijk alleen uit bij ongelukken waarbij je ernstige schade hebt gelopen. Denk dan aan dat je voor een gedeelte invalide bent geraakt. Het uitgekeerde bedrag hangt af van de mate waarin je of je gezinsleden invalide raken.

Basisdekking OHRA ongevallenverzekering

De basisdekking van de ongevallenverzekering is de minst uitgebreide ongevallenverzekering die OHRA aanbiedt. Bij een basisdekking krijg je tot maximaal €25.000 uitgekeerd bij een blijvende invaliditeit van 100%. Als je komt te overlijden tijdens de duur van de ongevallenverzekering, wordt er €5.000 aan je nabestaanden uitgekeerd. Met een ongevallenverzekering ben je niet altijd verzekert. In de polisvoorwaarden zijn een aantal afspraken gemaakt wanneer je wel en niet recht hebt op een uitkering. Hieronder is een overzicht weergegeven van de polisvoorwaarden van de ongevallenverzekeringen van OHRA.

Wel verzekerd

Met een ongevallenverzekering ben je wel verzekert in de volgende situaties:

  • Een ongeval in de buurt van of in je huis
  • Op het werk
  • Op vakantie.
Niet verzekerd

Zoals eerder aangegeven, heb je niet altijd recht op een uitkering. Hieronder zijn enkele situaties beschreven waarin je geen recht hebt op een uitkering met een ongevallenverzekering van OHRA:

  • Gevaarlijke beroepen
  • Niet in Nederland wonend
  • Tijdelijk invalide

OHRA ongevallenverzekering vergelijken

Naast OHRA zijn er nog veel andere verzekeraars die een ongevallenverzekering aanbieden. Om je meer te verdiepen in de verschillen, kijk je nu op deze website. Hier kun je onafhankelijk verzekeringen met elkaar vergelijken. Vergelijk en vind de beste verzekering voor jou.
Vergelijk ongevallenverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven