Zakelijk

De top 3 beste aansprakelijkheidsverzekeringen volgens MoneyView

Goedkope en passende verzekeringen online vergelijken

Aansprakelijkheidsverzekering nieuws

Onze top 5 aansprakelijkheidsverzekeraars

De top 3 beste aansprakelijkheidsverzekeringen volgens MoneyView

2 minuten leestijd

MoneyView heeft 32 aansprakelijkheidsverzekeringen voor particulieren met elkaar vergeleken. Hieruit hebben ze een top 3 goedkoopste verzekeringen en een top 3 van verzekeringen op basis van voorwaarden opgesteld. MoneyView is een onafhankelijk onderzoeksbureau dat bijna alle financiële retail producten van banken en verzekeraars in Nederland monitort. In dit artikel zullen we bespreken wat MoneyView te zeggen heeft over de aansprakelijkheidsverzekering.

De top 3 goedkoopste aansprakelijkheidsverzekeringen

Om de top 3 van goedkoopste aansprakelijkheidsverzekeringen samen te kunnen stellen, heeft MoneyView een prijsanalyse gemaakt aan de hand van 18.912 profielen. Deze profielen verschilden in gezinssamenstelling, leeftijd, postcode, verzekerde bedragen en eigen risico’s. Dit is gedaan om een algemene top 3 te kunnen opstellen. Als er geen rekening wordt gehouden met elke factor, klopt een algemene top 3 niet.

De top 3 goedkoopste aansprakelijkheidsverzekeringen volgens MoneyView zijn:

  1. Lancyr
  2. OHRA
  3. Vereniging Eigen Huis

Deze 3 aansprakelijkheidsverzekeringen hebben allemaal 5 van de 5 sterren gekregen op basis van de goedkoopste prijs. De top 3 staat op alfabetische volgorde. Het is dus niet zo dat de Lancyr aansprakelijkheidsverzekering een hogere score heeft dan de Vereniging Eigen Huis aansprakelijkheidsverzekering.

Je kunt de OHRA aansprakelijkheidsverzekering snel via ons afsluiten. Klik hier om deze verzekering af te sluiten.

De top 3 van aansprakelijkheidsverzekeringen op basis van voorwaarden

Voor de top 3 van aansprakelijkheidsverzekeringen op basis van voorwaarden heeft MoneyView 61 criteria uit de MoneyView ProductManager geselecteerd, geclusterd en gewogen. De 3 aansprakelijkheidsverzekeringen die 5 sterren krijgen op basis van hun voorwaarden zijn:

  1. Centraal Beheer & FBTO
  2. ING
  3. Vereniging Eigen Huis

Deze 5-sterren winnaars bieden bij hun aansprakelijkheidsverzekering allemaal dekking voor schade door inwonende (schoon)ouders en uitwonende studerende kinderen. Bovendien is de dekking bij schade bij verhuur van de eigen woning uitgebreider dan die van de meeste verzekeraars.

Je kunt de Centraal Beheer aansprakelijkheidsverzekering gemakkelijk via ons afsluiten. Klik hier om deze verzekering af te sluiten.

Je kunt ook eenvoudig de FBTO aansprakelijkheidsverzekering bij ons afsluiten. Klik hier om deze verzekering af te sluiten.

Onderzoek naar de aansprakelijkheidsverzekering door MoneyView

Het onderzoek naar de aansprakelijkheidsverzekering door MoneyView was het ‘Special Item’ van de maand september 2023. Het kan zijn dat verzekeringen in de loop der tijd veranderen. Deze veranderingen zouden de top 3 lijstjes kunnen beïnvloeden. De kwaliteit van het onderzoek kan worden gewaarborgd doordat MoneyView een onafhankelijk onderzoeksbureau is dat allerlei verschillende factoren binnen het onderzoek heeft laten meespelen. Als dit was gebeurd, zou het onderzoek niet betrouwbaar zijn. De ProductRatings van MoneyView kunnen helpen bij het kiezen van een aansprakelijkheidsverzekering.

Aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

Ben je op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering? Bij ons kun je eenvoudig verschillende verzekeringen vergelijken om de verzekering te vinden die het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Maak gebruik van onze vergelijkingstool en bereken snel je premie. Klik op de ‘vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen’ knop om gebruik te maken van de vergelijker. Vergelijken, afsluiten en besparen doe je bij Verzekering.nl.

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven