Zakelijk

Tandfit-Preventief: preventief uw tanden verzekeren

Zorgverzekering nieuws

Tandfit-Preventief: preventief uw tanden verzekeren

2 minuten leestijd

Beter poetsgedrag zou kunnen leiden tot minder kostbare behandelingen bij de tandarts. Volgens verzekeraar ONVZ en elektronicagigant Philips, is het preventief investeren in mondverzorging, de manier om de kosten voor tandarts en mondhygiënist te verlagen. U kunt vandaag dan ook de nieuwe tandverzekering Tandfit-Preventief, online aanvragen.

Dekking

De nieuwe verzekering van ONVZ, zet zich volledig in op het voorkomen van tandproblemen. Behalve een elektronische tandenborstel, worden ook alle controles bij de tandarts en de bezoeken bij de mondhygiënist volledig vergoed. Ook komt de verzekering inclusief een ongevallendekking tot 5000 euro. Er mag per jaar maximaal één ongeval worden geclaimd.

Daarnaast worden ook de onderstaande zaken vergoed tot een bedrag van 2000 euro per jaar:

  • Fluoridebehandelingen
  • Röntgenfoto’s
  • Sealants
  • Tandvleesbehandelingen
  • Verdovingen
  • Vullingen
Poetsen met uw smartphone

U krijgt bij de verzekering de Philips Sonicare DiamondClean Smart, een elektronische tandenborstel die uw poetsgedrag monitort. U kunt de borstel koppelen aan uw smartphone via de bijbehorende app. De borstel geeft via uw smartphone feedback over uw poetsgedrag en voorziet u van persoonlijk poetsadvies.

Als uw borstel is gekoppeld aan de app, kunt u door middel van een 3D kaart uw poetswerk bekijken. U kunt op deze kaart zien waar u heeft gepoetst en wat de eventuele probleemgebieden zijn.

U krijgt met de Tandfit-Preventief elke drie maanden een nieuwe opzetborstel thuisgestuurd. De opzetborstels zijn voorzien van een chip, die het poetsgedrag van een gebruiker registreert. Hierdoor kunnen meerdere personen met hun eigen opzetstuk gebruik maken van één toestel.

Belangrijke informatie
  • De nieuwe verzekering van ONVZ kan alleen online worden afgesloten. Om naar de website van Tandfit-Preventief te gaan klikt u hier.
  • Als u geen basisverzekering heeft afgesloten bij ONVZ, betaalt u een toeslag van 50% als u toch graag gebruik wil maken van deze verzekering.
  • U kunt Tandfit-Preventief alleen afsluiten vóór 31 januari 2018.
Zorgverzekering afsluiten

Op onze website Verzekering.nl kunt u heel snel en gemakkelijk een zorgverzekering afsluiten. U kunt op onze website ook precies zien welke zorgverzekering het goedkoopste is en welke het beste bij u past.

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven