App Miss Casey helpt bij vertraging en verloren bagage

Reisverzekering nieuws

App Miss Casey helpt bij vertraging en verloren bagage

2 minuten leestijd

Het bedrijf EU-claim heeft een nieuw product op de markt gebracht, de Miss Casey app. Miss Casey is een gratis app die u helpt wanneer uw koffer is verloren of wanneer uw vlucht vertraagd is.

Miss Casey
Met de app kunnen passagiers zien waar ze recht op hebben als hun koffer zoek is of hun vlucht vertraagd is. Miss Casey is een persoonlijke reis assistent en geeft duidelijkheid over de rechten van passagiers en de plichten van de airlines.

Het idee Miss Casey
Het idee voor de app Miss Casey ontstond toen een zakenrelatie van Noorderhaven hem vroeg om een ouder echtpaar te helpen dat te maken had met een vluchtvertraging naar de VS van ruim 18 uur. Toen het echtpaar eenmaal aangekomen was op hun bestemming, bleek ook nog eens dat hun koffer was verloren.

Vanwege de lange vertraging had het echtpaar sowieso al recht op een vergoeding van de airline van ongeveer 600 euro per persoon. Maar de kosten die ze hadden moeten maken, waren veel groter. Ze hadden tijdens het wachten op Schiphol eten moeten kopen en in de VS nieuwe kleding moeten kopen doordat hun koffer was zoekgeraakt.

Noorderhaven is van alle partijen de algemene voorwaarden gaan lezen. Uiteindelijk heeft hij voor dit echtpaar niet 1.200 euro maar 5.200 euro kunnen claimen. Hierdoor is Noorderhaven op het idee gekomen op de app Miss Casey op de markt te brengen.

Downloaden
Voordat u op vakantie gaat, kunt u de Miss Casey app downloaden. Maak samen met Miss Casey een trip aan en u hoeft zich nergens meer zorgen om te maken. Gaat uw reis niet zoals gepland of is uw bagage vertraagd, dan staat Miss Casey voor u klaar.

Reisverzekering afsluiten
Op onze website
Verzekering.nl kunt u heel snel en gemakkelijk een reisverzekering afsluiten. U kunt op onze website ook precies zien welke reisverzekering het goedkoopste is en welke het beste bij u past.

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven