Zakelijk

Tips om sneller te reizen

Reisverzekering nieuws

Tips om sneller te reizen

2 minuten leestijd

De drukte op Schiphol is de afgelopen dagen volop in het nieuws. Om lange rijen op de luchthaven te vermijden heeft de redactie van Verzekering.nl een aantal tips om sneller te reizen.   

  1. Ga ruim op tijd naar de luchthaven

Dit is misschien wel een van de meest genoemde tips die wordt gegeven, maar het is zo belangrijk. Ga ruim op tijd naar de luchthaven, want zo ga je met een gerust gevoel op vakantie.

  1. Thuis inchecken

Tegenwoordig is het bij alle luchtvaartmaatschappijen mogelijk om vooraf via internet in te checken. Een groot voordeel hiervan is dat je thuis al via de mail je boardingpass ontvangt. Dit scheelt tijd want je hoeft dan alleen nog maar je koffers in te checken en daarna kun je rechtstreeks naar de douane.

  1. Riem en sieraden

Als je je riem of sieraden om laat bij de douane, is de kans groter dat je volledig wordt gecontroleerd. Dit kost extra tijd en ook ergernissen bij andere mensen. Het beste is om vooraf je riem en sieraden al af te doen om ervoor te zorgen dat je sneller door de douane heen bent.

  1. Handbagage

Neem in je handbagage alleen het hoognodige mee. De kans is hierdoor groter dat je maar weinig hoeft te laten zien bij de bagagecheck en zo kun je sneller het vliegtuig in.

  1. Kies een andere luchthaven

Als het nog kan en als er ook een vlucht naar uw bestemming via een andere luchthaven gaat, kies deze dan. Op Rotterdam airport en Eindhoven airport ben je tussen aankomst op de luchthaven en het vertrek van het vliegtuig veel minder tijd kwijt omdat het hier een stuk rustiger is.

Reisverzekering afsluiten

Bent u benieuwd of een reisverzekering iets voor jou is na het lezen van deze tips om sneller te reizen? Op onze website verzekering.nl kunt u heel snel en gemakkelijk een reisverzekering afsluiten. U kunt op onze website ook precies zien welke reisverzekering het goedkoopste is en welke het beste bij u past.

Kijk hier in onze vergelijker voor een reisverzekering die bij u past.

 

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven