Zakelijk

Weg met die bril!

Zorgverzekering nieuws

Weg met die bril!

2 minuten leestijd

Een bril en lenzen, iets waar niet iedereen blij van wordt, simpelweg omdat ze het vervelend vinden steeds eraan te denken een bril mee te nemen of lenzen weer in te moeten doen.

Heeft u een cilinderafwijking, bent u verziend of bijziend? Dan kan een ooglaserbehandeling de oplossing bieden. Het is momenteel alleen vrij duur om je ogen te laten laseren, er zijn wel vergoedingen vanuit zorgverzekeraars maar helaas wint u daar niet heel veel mee. Meestal moet u een extra pakket of module afnemen om gebruik te kunnen maken van een bepaalde dekking. Dat geldt voor veel aanvullende pakketten die u kunt afsluiten bij uw verzekering, zo moet u denken aan tandarts, fysiotherapie en nog vele andere extra’s.

Regelen

Het is voordat u een extra pakket neemt daarom belangrijk dat je eerst goed alles regelt als u van plan bent een ooglaserbehandeling te laten doen. Het zou namelijk heel zonde zijn als u elke maand veel extra geld betaalt voor een aanvullend pakket en u er uiteindelijk geen gebruik van maakt. U wint er namelijk meestal al gauw een paar tientjes mee. Tevens zorgt u ervoor dat u zeker geholpen wordt in de periode dat u verzekerd bent. Het zou zonde zijn als u pas aan de beurt bent als u al een jaar de aanvullende verzekering heeft aangeschaft.

Vergoedingen

Er zitten bij een hoger pakket meestal nog wel andere vergoedingen ook, mocht u daarom meer behandelingen nodig hebben zoals bijvoorbeeld fysiotherapie dan is het verstandig om alle verzekeraars met elkaar te vergelijken aangezien een andere partij mogelijk een betere en goedkopere optie voor u heeft.

Wij raden daarom aan om informatie op te doen bij Verzekering.nl, onze vergelijkingswebsite is onder andere voor zorgverzekeringen waar u makkelijk uw eisen kunt aanvinken en u in een mooi overzicht alle kosten en opties te zien krijgt, dit gaat zeker helpen met het vinden van een geschikt pakket.

Klik hier voor het vergelijken van uw zorgverzekering.

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven