Onbezorgd met de auto op vakantie

Reisverzekering nieuws

Onbezorgd met de auto op vakantie

2 minuten leestijd

De zomervakantie lijkt met dit heerlijke weer al begonnen te zijn. Maar de meeste mensen moeten nog een paar weekjes wachten. Wordt het een vliegvakantie? Blijft u in Nederland? Of gaat u naar het buitenland met de auto? De auto blijft een populair vervoersmiddel om mee op vakantie te gaan.  Maar waar moet u op letten als u met de auto op vakantie gaat? Verzekering.nl zorgt dat u onbezorgd met de auto op vakantie kunt.

Autobeurt

Pech is misschien wel het vervelendste wat er kan gebeuren wanneer u met de auto op vakantie gaat. Het is daarom erg handig om voordat u op vakantie gaat uw auto voor de zekerheid nog even te laten controleren bij de garage.

Slaperigheid

Om ervoor te zorgen dat u niet slaperig wordt tijdens het rijden naar uw vakantiebestemming, moet u zorgen dat u een goede nachtrust heeft gehad voor het vertrek. Eet geen zware maaltijden voor en tijdens het rijden, dit maakt u ook vermoeid.

Als u langer dan 15 uur naar uw vakantiebestemming moet rijden, raden wij u aan om onderweg een overnachting te boeken. Zo kunt u even tot rust komen en de volgende dag weer fris verder gaan rijden.

Papieren

Zorg er tenslotte altijd voor dat u alle kopieën van uw autoverzekering, inschrijvingsbewijs, rijbewijs en paspoort bij u heeft. Deze papieren kunt u dan op een andere plek bewaren dan uw originele documenten. Laat bij aankomst op uw vakantiebestemming nooit uw belangrijke papieren in de auto liggen. Neem ook uw andere waardevolle spullen mee de auto uit. Als deze gestolen worden is dit namelijk niet verzekerd.

Verzekering afsluiten

Op onze website verzekering.nl kunt u heel snel en gemakkelijk een verzekering afsluiten zodat u onbezorgd met de auto op vakantie kunt. U kunt op onze website ook precies zien welke verzekering het goedkoopste is en welke het beste bij u past.

Kijk hier in onze vergelijker voor een verzekering die bij u past.

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven