Zakelijk

De mooiste dag van uw leven

Reisverzekering nieuws

De mooiste dag van uw leven

2 minuten leestijd

Uw trouwdag is natuurlijk niet zomaar een dag, het is de mooiste dag van uw leven. U hoopt natuurlijk dat deze dag vlekkeloos verloopt en dat u en uw partner een perfecte dag gaan hebben. Helaas heeft u dat niet altijd zelf in de hand. Er kunnen altijd ongelukken gebeuren of om andere redenen kunnen zaken anders lopen dan gepland. Toch kunt u een aantal maatregelen nemen om deze risico’s te beperken. Sluit hierom een verzekering af bij uw trouwdag.

Een autoverzekering

Bij een bruiloft hoort nu eenmaal een trouwauto huren. Helaas biedt een gewone WA-verzekering vaak geen dekking wanneer u per ongeluk schade maakt aan een gehuurde trouwauto. Schade aan motorvoertuigen valt namelijk buiten de standaard WA-dekking. Een speciale trouwautoverzekering kan echter uitkomst bieden. Zo weet u zeker dat u met een gerust hart in kunt stappen.

Annuleringsverzekering

Ook een annuleringsverzekering kan maar al te goed van pas komen tijdens een bruiloft. Zo kunnen er goede redenen zijn waarom u uw bruiloft of huwelijksreis uit moeten stellen. In dat soort gevallen is het dan natuurlijk fijn wanneer u het feest of uw reis kosteloos kunt annuleren of om kunt boeken. Let ook vooral op de hoogte van het uit te keren bedrag door de verzekeraar. Dit kan namelijk behoorlijk verschillen per verzekering. Zeker wanneer het om een bruiloft gaat kunnen de kosten hoog oplopen. Een verzekering die dan maar tot 5.000,- euro dekkend is, kan in zulke gevallen niet voldoende zijn.

De bovenstaande verzekeringen afsluiten helpt u aardig op weg om financiële risico’s rondom je bruiloft te beperken! Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren? Dan kunt u het beste proberen om te kijken wat er te regelen valt met de verhuurder van uw trouwlocatie of van de trouwauto. In sommige gevallen zijn zij zelf namelijk verzekerd tegen schades.

Klik hier voor het vergelijken van uw autoverzekering.

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven