Zakelijk

Zelf een reisverzekering afsluiten voordeliger

Reisverzekering nieuws

Zelf een reisverzekering afsluiten voordeliger

2 minuten leestijd

Bij het boeken van uw vakantie wordt er bijna altijd gevraagd of u ook gelijk een reisverzekering af wilt sluiten. Maar wist u al dat u beter zelf een reisverzekering kunt afsluiten? U bespaart hiermee namelijk een hoop geld. In deze webblog vertellen we u hier wat meer over.

Reisverzekering afsluiten via reisbureau

U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw reisverzekering bij een reisbureau of via een online reisbureau af te sluiten. U wordt daar goed geholpen en u kunt alle vragen stellen die u maar wilt. Maar let op, de kosten hiervoor vallen veel hoger uit dan dat u zelf via een vergelijkingssite zoals verzekering.nl uw reisverzekering afsluit.

Wij raden u aan om zelf op zoek te gaan naar een verzekeraar. Tegenwoordig kunt u in een paar stappen heel gemakkelijk zelf een verzekering afsluiten.

Tips bij het afsluiten van een reisverzekering
  • Zorg voor de juiste dekking: Europa of wereld.
  • Kies een reisverzekering die past bij uw reis.
  • Een doorlopende reisverzekering is vaak goedkoper. U betaalt ongeveer hetzelfde bedrag als voor een kortlopende reisverzekering alleen bent u hiermee het hele jaar door verzekerd. Dus ook voor korte vakanties of weekendjes weg gewoon in Nederland.
  • Kies een reisverzekering die het eigen risico bij uw zorgverzekeraar vergoed.
  • Vergelijk altijd eerst verschillende reisverzekeringen op een vergelijkingssite voordat u deze afsluit.
Reisverzekering afsluiten

Door zelf uw reisverzekering te vergelijken en af te sluiten, bent u altijd goedkoper uit. Op onze website verzekering.nl kunt u heel snel en gemakkelijk een reisverzekering afsluiten. U kunt op onze website ook precies zien welke reisverzekering het goedkoopste is en welke het beste bij u past.

Kijk hier in onze vergelijker voor een reisverzekering die bij u past.

 

 

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven