Zakelijk

Het populairste anti-stres speeltje van het moment

Zorgverzekering nieuws

Het populairste anti-stres speeltje van het moment

2 minuten leestijd

Op het werk zijn we vaak bezig met het vermijden van stres. Tijdens dit proces klikken we vaak met onze pen of tikken we met onze handen op de tafel. Er is altijd wel een collega in de ruimte die last heeft van deze symptomen, vervelend? Met de Fidget Spinner heeft u de nieuwste gadget in handen die het vermijden van stres mogelijk maakt.

De Fidget Spinner

Zoals u op de afbeelding kunt zien is een de Fidget Spinner uitgerust met een vast element in het midden met rondom drie gewichtjes. Wanneer u uw duim op de bovenzijde en uw middelvinger aan de onderzijde kunt u met uw andere hand de gewichtjes laten draaien. Een erg simpele constructie die in een no-time razend populair is geworden.

Nu u weet wat de Fidget Spinner inhoudt bent u natuurlijk benieuwd wie deze heeft uitgevonden. De gadgets zijn in 1993 uitgevonden door mevrouw Hettinger uit Amerika. Zij ontwikkelde het speeltje om haar drukke kind bezig te kunnen houden. Het werkte zo goed dat zij na een aantal jaar patent op haar uitvinding wilde aanvragen. Zij was hier helaas te laat mee waardoor zij hier niks aan heeft overgehouden. Mevrouw Hettinger gaat nog altijd door met uitvinden.

Het speeltje is bedoeld voor mensen met ADHD en autisme bij wie concentratieproblemen voorkomen. Dit betekend niet dat personen zonder deze symptomen niet kunnen genieten van het friemelen met de Spinner. De speeltjes zijn razend populair en zo goed als overal uitverkocht.

Mocht u geen mogelijkheid hebben om een spinner te kunnen bemachtigen of blijft u ondanks de gadget toch last houden van concentratieproblemen? Dan kunt u altijd nog contact opnemen met uw huisarts. Hij zal u vervolgens verder helpen om van dit probleem af te komen zodat u toch productief de dag door kunt brengen.

Klik hier voor het vergelijken van uw zorgverzekering.

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven