Zakelijk

Hoe kan ik mijn sieraden verzekeren?

Inboedelverzekering nieuws

Hoe kan ik mijn sieraden verzekeren?

2 minuten leestijd

Horloges, ringen, armbanden, oorbellen½ Sieraden zijn fantastisch om te hebben, maar kunnen heel kostbaar zijn. Door uw sieraden te verzekeren, kunnen ze  vergoed worden bij diefstal, schade of verlies.

De waarde van sieraden kan snel en hoog oplopen. Het is daarom handig om uw sieraden voor een bepaald bedrag te verzekeren. Zo kunt u met een gerust hart over staat. Hieronder hebben wij van verzekering.nl de verzekeringen voor uw sieraden beter voor u toegelicht.

Inboedelverzekering

Een inboedelverzekering is een verzekering voor alle losse spullen in uw huis. Hier vallen ook uw lijfsieraden onder. U kunt zelf met uw verzekeraar afspreken voor welke waarde u uw sieraden wilt verzekeren, maar dit kan maar tot een bepaald bedrag. Door uw sieraden te verzekeren, worden ze gedekt bij o.a. schade en diefstal. De dekking van een inboedelverzekering is en blijft een basis, dus als u voor meer waarde wilt verzekeren of gewoonweg een uitgebreidere verzekering wilt hebben, verwijzen wij u door naar een kostbaarhedenverzekering.

Kostbaarhedenverzekering

Met meer of duurdere spullen, zoals erfstukken is het aan te raden om een kostbaarhedenverzekering af te sluiten. Welke kostbaarheden vallen hieronder? Wij hebben voor u een lijstje gemaakt met de categorieën:

  • Kunst en antiek
  • Lijfsieraden
  • Instrumenten
  • Computers

De kostbaarhedenverzekering is een allriskverzekering en een uitbreiding van de inboedelverzekering. Bij deze verzekering kunnen sommige spullen zelfs wereldwijd gedekt worden, zo bent u ook op reis zorgvrij. Bij schade, verlies of diefstal krijgt u het volledige aankoopbedrag terug. Hier zijn natuurlijk bepaalde premievoorwaarden voor. Iedere verzekeraar heeft andere voorwaarden, dus lees u goed in bij uw verzekeraar.

Als u het niet eens bent over de voorwaarden van uw huidige verzekering, kunt u bij ons op verzekering.nl verschillende inboedelverzekeringen vergelijken. Zo vindt u de perfecte verzekering precies op maat.

Kijk nu bij ons in de vergelijker welke inboedelverzekering het beste bij u past.

 

 

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven