Zakelijk

De gevaren van online shoppen…

Rechtsbijstandverzekering nieuws

De gevaren van online shoppen…

2 minuten leestijd

Shoppen is altijd leuk. Tegenwoordig gaat het steeds makkelijker, door lekker op uw bank elke webshop die u tegenkomt af te speuren naar leuke dingen. Kleding, accessoires, keukenapparatuur, zwembaden, etc. U typt het in op google en er komen gelijk een aantal webshops voor uw neus. Het is makkelijk en snel, maar er zijn altijd een aantal gevaren die niet iedereen gelijk opmerkt.

Voordelen
  • Snel
  • Makkelijk
  • Uitgebreid assortiment
 Nadelen
  • Verzendkosten
  • Niet in het echt kunnen zien of aanraken van het product
  • Retour zenden van het product
Gevaren

Iedere maand verkopen en kopen miljarden mensen over de hele wereld spullen via het internet. In de meeste gevallen gaat dit goed, maar er zullen altijd rotte appels tussen zitten. Er zijn mensen die worden overgehaald om bij verkoop de spullen voor de betaling te sturen. Deze mensen krijgen van de ontvanger niks meer te horen en de ontvanger verkoopt het product voor veel geld weer door. Dit is een vorm van internetfraude die veel gebruikt wordt. Dit kunt u tegengaan door alleen maar op goed geregistreerde sites te shoppen en alles goed te controleren.

 Waar moet ik op letten?
  • Reviews
  • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel
  • Keurmerk
  • Contactgegevens
 Rechtsbijstandverzekering

Wat heeft de rechtsbijstandverzekering hiermee te maken? De rechtsbijstandverzekering geeft deskundige hulp bij juridische conflicten, waaronder internetfraude. Als u de verzekering inschakelt op het moment dat u met internetfraude te maken heeft, gaan zij u helpen met een goede aangifte. Als er een rechtszaak van gemaakt wordt zullen zij u blijven ondersteunen met goed advies.

Kijk nu bij ons in de vergelijker welke rechtsbijstandverzekering het beste bij u past.

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven