Zakelijk

CHECKLIST: Verzekeren & Op kamers

Opstalverzekering nieuws

CHECKLIST: Verzekeren & Op kamers

1 minuut leestijd

Ga jij binnenkort op kamers? Dan ga je ongetwijfeld een hele leuke studententijd tegemoet. Je hebt of krijgt jouw eigen plek die je helemaal naar jouw smaak kunt inrichten. Een eigen huis waar je bij kunt komen van de feestjes of rustig kunt studeren. Shoppen voor je kamer of studie is super leuk. Maar er moeten ook andere belangrijke zaken zoals verzekeringen geregeld worden.

Omdat je er eigenlijk nooit mee bezig bent kunnen wij ons voorstellen dat het misschien onduidelijk en ingewikkeld lijkt. No worries! Wij helpen je graag op weg. Daarom deze checklist over welke verzekeringen je wel en welke je vooral niet zelf hoeft af te sluiten. Dat scheelt weer in de portemonnee.

Voorkom dubbele verzekeringen

Dubbele verzekeringen zijn zonde van je geld. Gelukkig is het in sommige gevallen ook helemaal niet nodig om zelf een verzekering af te sluiten. Als jouw ouders een bepaalde verzekering met gezinsdekking hebben, ben je in veel gevallen gewoon verzekerd op die polis. Neem bijvoorbeeld een reis- of aansprakelijkheidsverzekering.

Klik hier voor de webversie

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven