Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Het verzekeren van val- en stootschade aan smartphones, tablets en laptops

17 March 2020 -

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een smartphone, tablet en/of laptop in zijn of haar bezit. Deze kostbare apparaten wilt u natuurlijk het liefst zo goed mogelijk verzekeren, dit kan o.a. met een inboedelverzekering. Bij de meeste verzekeraars kunt u bij een basisdekking of allriskdekking van de inboedelverzekering enkel uw mobiele apparaat verzekeren tegen diefstal in huis. Wanneer u uw inboedelverzekering uitbreidt met een extra dekking kunt u uw mobiele appraten verzekeren voor het laten vallen of stoten en diefstal binnen- en buitenshuis. Val- en stootschade aan smartphones, tablets en laptops wordt door een aantal verzekeraars niet verzekerd in de inboedelverzekering of aangeboden in extra dekkingen.

De volgende verzekeraars vergoeden val- en stootschade aan smartphones, tablets en laptops in de inboedelverzekering of er is een mogelijkheid een extra dekking te kiezen die het vergoedt, maar check altijd nog de polisvoorwaarden per verzekeraar.

VerzekeraarInboedelverzekeringExtra dekking
ABN AmroX
AegonX
AON DirectX
ANWBX
ASRX
Centraal BeheerX
De Goudse X
EAG AssuradeurenX
DitzoX
FBTOX
HEMAX
Interpolis X
InShared X
Klaverblad X
nowGoX
OHRAX
ReaalX
SNSX
UnigarantX
United InsuranceX
UnivéX
Verzekeruzelf.nlX
WoongarantX
ZLMX
De Goudse X


De volgende verzekeraars vergoeden geen/niet meer val- en stootschade aan smartphones, tablets en laptops:

  • Allianz
  • AllSecur
  • ING
  • Nationale-Nederlanden
  • Unigarant

Wilt u overstappen van verzekeraar of uw verzekering vergelijken? Dat kan op onze site. Want wat voor u de goedkoopste en beste zorgverzekering is, hangt af van uw persoonlijke situatie. Het is daarom slim om de verschillende zorgverzekeringen en verzekeraars op een rijtje te hebben en deze met elkaar te vergelijken. Gebruik hiervoor onze vergelijkingssite: https://www.verzekering.nl


Vergelijk de beste verzekeraars
© copyright