Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?
27 June 2017 - Jeremy

De verzekeraar Nationale Nederlanden komt met een nieuwe verzekering voor autobezitters. Het is een prepaidverzekering speciaal voor autobezitters die niet zo heel veel rijden. De Nationale Nederlanden start de proef onder de naam Bundelz.  

Deze verzekering is bedoeld voor mensen die minder dan 100 kilometer per week rijden en maximaal 7500 kilometer per jaar. Het is voor mensen die meer rijden vaak voordeliger om gewoon een normalen autoverzekering af te sluiten.

Hoe werkt het?
U kunt als autobezitter met Bundelz voor 50 euro een WA-bundel kopen en voor 70 euro een WA Cascobundel. Deze verzekeringen blijven een jaar geldig, daarna komen ze te vervallen.

Met een WA-bundel of met een WA Cascobundel is uw auto voor 1000 kilometer verzekerd. Als klant moet u een slimme stekker in de ODB-poort van uw auto steken, zo kan de verzekeraar checken of u al boven de 1000 kilometer heen bent of niet. Deze stekker wordt door telecombedrijf Vodafone geleverd bij u thuis.

Automatisch opgewaardeerd
Als u door de 1000 kilometer heen bent, krijgt u een melding. Als u deze waarschuwing negeert en gewoon door blijft rijden, wordt uw tegoed automatisch opgewaardeerd. Dit omdat de verzekeraars willen voorkomen dat u onverzekerd autorijdt.
Proef
Op dit moment gaat het nog om een proef. Deze proef duurt ongeveer tot juli volgend jaar. Er worden momenteel nog maar 50 autobezitters toegelaten tot de proef. Na de zomer willen ze dit uitbreiden tot ongeveer duizend autobezitters.
Autoverzekering afsluiten
Op onze website www.verzekering.nl kunt u heel snel en gemakkelijk een autoverzekering afsluiten. U kunt op onze website ook precies zien welke autoverzekering het goedkoopste is en welke het beste bij u past.

Klik hier in onze vergelijker voor een autoverzekering die bij u past.

 

Gerelateerde artikelen

Vergelijk de beste verzekeraars

Contact opnemen? Simpel!

Overige informatie

© copyright