Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Zelf een reisverzekering afsluiten voordeliger

15 June 2017 -

Bij het boeken van uw vakantie wordt er bijna altijd gevraagd of u ook gelijk een reisverzekering af wilt sluiten. Maar wist u al dat u dit beter zelf kunt doen? U bespaart hiermee namelijk een hoop geld. In deze webblog vertellen we u hier wat meer over.

Reisverzekering afsluiten via reisbureau
U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw reisverzekering bij een reisbureau of via een online reisbureau af te sluiten. U wordt daar goed geholpen en u kunt alle vragen stellen die u maar wilt. Maar let op, de kosten hiervoor vallen veel hoger uit dan dat u zelf via een vergelijkingssite zoals www.verzekering.nl uw reisverzekering afsluit.

Wij raden u aan om zelf op zoek te gaan naar een verzekeraar. Tegenwoordig kunt u in een paar stappen heel gemakkelijk zelf een reisverzekering afsluiten.

Tips bij het afsluiten van een reisverzekering
  • Zorg voor de juiste dekking: Europa of wereld.
  • Kies een reisverzekering die past bij uw reis.
  • Een doorlopende reisverzekering is vaak goedkoper. U betaalt ongeveer hetzelfde bedrag als voor een kortlopende reisverzekering alleen bent u hiermee het hele jaar door verzekerd. Dus ook voor korte vakanties of weekendjes weg gewoon in Nederland.
  • Kies een reisverzekering die het eigen risico bij uw zorgverzekeraar vergoed.
  • Vergelijk altijd eerst verschillende reisverzekeringen op een vergelijkingssite voordat u deze afsluit.
Reisverzekering afsluiten
Door zelf uw reisverzekering te vergelijken en af te sluiten, bent u altijd goedkoper uit. Op onze website www.verzekering.nl kunt u heel snel en gemakkelijk een reisverzekering afsluiten. U kunt op onze website ook precies zien welke reisverzekering het goedkoopste is en welke het beste bij u past.

Kijk hier in onze vergelijker voor een reisverzekering die bij u past.

 

 

 

 

 

 

Vergelijk de beste verzekeraars
© copyright