Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?
14 June 2017 - Jeremy

Een aanrijding op zich is al vervelend genoeg. De partijen dienen gezamenlijk het schadeformulier in te vullen. Maar wat als u geen schadeformulier bij u heeft? Het bedrijf Assuralia heeft een handige app ontwikkeld waarmee u altijd een schadeformulier bij de hand heeft.
Altijd een schadeformulier bij de hand met de app Crashform. U kunt van tevoren de benodigde gegevens invullen indien u dit een keer nodig heeft. De app bespaart u en uw verzekeraar een hoop tijd. Op uw groene kaart kunt u nu ook een speciale QR-code terugvinden. Als u bij het invullen van het schadeformulier deze code scant worden automatisch al uw verzekeringsgegevens ingevuld. Vervolgens kunt u de vakjes aankruisen om de oorzaak van het ongeval aan te geven, de schade aan de voertuigen te vermelden en foto's toe te voegen. Het laatste is ook erg gemakkelijk omdat u via de app direct foto's kunt nemen en toe kunt voegen.

Als u het formulier volledig heeft ingevuld en ondertekend wordt hij automatisch naar de verzekeraar verzonden. U krijgt vervolgens een bevestiging via de mail. U heeft ook nog een extra optie om het schadeformulier aan meerdere personen toe te zenden. Als u dit wilt dient u de email-adressen van deze personen te vermelden in de hiervoor toegewezen vakken.

De app is verkrijgbaar in de Google Playstore en de App Store. Hij is dus verkrijgbaar voor zowel Android als Apple. Het is een gratis app en hij is beoordeeld met een 4.4/5. In België gebruiken ze de app al een tijdje, in Nederland lopen we nog een beetje achter. Het is een gratis app die voor iedereen toegankelijk is.

Op Verzekering.nl kunt u terecht voor het vergelijken van uw verzekeringen. Wist u dat u tot wel honderden euro's per jaar kunt besparen?

Klik hier voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk de beste verzekeraars

Contact opnemen? Simpel!

Overige informatie

© copyright