Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?
14 June 2017 - Jeremy

U kunt tot wel 1000 euro per jaar besparen op uw verzekeringen. Maar hoe kunt u zoveel geld besparen? In deze webblog geven we u 5 tips waarmee u kunt besparen op uw verzekeringen.

  1. Heeft u al uw verzekeringen echt nodig?
Maak eerst een lijstje voor uzelf van alle verzekeringen die u heeft. Ga na of u al deze verzekeringen wel echt nodig heeft. Uw basisverzekering en uw motorrijtuigverzekering zijn wettelijk verplicht, maar andere verzekeringen die u heeft zijn misschien overbodig.
  1. Schrap dubbele verzekeringen.
Een dubbele dekking betekent dat u op verschillende polissen voor hetzelfde risico bent gedekt. Kijk bijvoorbeeld na of u voor uw reisverzekering niet dubbel bent verzekerd voor medische kosten in het buitenland, voor autopech of voor rechtsbijstand. Dit zou erg zonde zijn want u betaald dubbel, maar u gebruikt maar één van de twee verzekeringen.
  1. Vergelijk het aanbod.
Kijk op internet naar verschillende vergelijkingssites. Op deze websites kunt u heel gemakkelijk de verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. U kunt ook precies zien welke verzekering het goedkoopste is en welke het beste bij u past.
  1. Bundel uw verzekeringen.
Als u uw verzekeringen bij verschillende aanbieders heeft afgesloten, kan het soms voordeliger zijn om alles bij één aanbieder af te sluiten. Bij sommige verzekeraars krijgt u zelfs korting op uw verzekeringen wanneer u al uw verzekeringen bij hun afsluit.
  1. Betaal de premie jaarlijks.
Per jaar betalen is het voordeligst. U krijgt soms ook korting van verzekeraars wanneer u het bedrag in één keer betaalt. Deze korting ligt ongeveer tussen de 1% en de 3%.
Verzekering afsluiten
Op onze website www.verzekering.nl kunt u heel snel en gemakkelijk een verzekering afsluiten. U kunt op onze website ook precies zien welke verzekering het goedkoopste is en welke het beste bij u past.

Kijk hier in onze vergelijker voor een verzekering die bij u past.

 

 

 

 

 

 

Vergelijk de beste verzekeraars

Contact opnemen? Simpel!

Overige informatie

© copyright